Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Studenten De Leijgraaf houden wijn-spijsweek met De Daalgaard in Cuijk.
Studenten De Leijgraaf houden wijn-spijsweek met De Daalgaard in Cuijk.
ADVERTORIAL

Studenten De Leijgraaf houden wijn-spijsweek met De Daalgaard in Cuijk

  •   280 keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Als Studenten Manager Ondernemer Horeca van De Leijgraaf organiseren in samenwerking met De Daalgaard een wijn-spijsweek in Cuijk. In de week van 20 tot en 23 januari kunt u gebruik maken van een 3-gangendiner met daarbij passende wijnen voor 19,95 euro.

De Daalgaard is één van de oudere wijngaarden in Nederland. De wijngaard is ca. 1 ha groot en is aangelegd in 1991 op een mooie beschutte locatie aan de Maas in Sint Agatha, nabij Cuijk. Hilde en Koen van Daal en Marcel Pereboom produceren hier al jaren verrukkelijke rode en witte wijnen. Ieder jaar verbaast De Daalgaard, één van de meest noordelijke wijngaarden van Europa, ons weer met hun jaarlijkse wijnen. In het kader van onze visie "De Leijgraaf, de regio is je klaslokaal", vinden we dit dan ook een perfect project om in ons onderwijsprogramma uit te voeren. Ons credo: "Waarom ver weg als het ook dichtbij kan".

Reserveren
U bent van harte welkom in ons opleidingsrestaurant Meesters op de Jan van Cuijkstraat 52 te Cuijk, waar wij in principe iedere maandag t/m donderdag een lunch en diner serveren.
Mocht u geïnteresseerd zijn in bovenstaande aanbod dan graag even telefonisch reserveren op 088-017 0000 of per e-mail naar daan.erps@leijgraaf.nl

Meer berichten