Het ESP Centrum in Gennep breidt niet alleen uit in locaties, maar ook in aanbod.
Het ESP Centrum in Gennep breidt niet alleen uit in locaties, maar ook in aanbod. (Foto: Basic Fit)

ESP Centrum in Gennep breidt uit

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | Het ESP Centrum in Gennep is al jaren bekend als het centrum waar een multidisciplinair team klaar staat om te werken aan de gezondheid van de mens. Doordat er altijd gekeken wordt naar de individualiteit van de mens, is geen training of behandeltraject hetzelfde. Door deze verscheidenheid merkten we dat de vraag naar specifieke trainingen de afgelopen jaren alleen maar gegroeid is, groei waar we zeker wat mee gedaan hebben. Het ESP Centrum breidt daarom niet alleen uit in locaties, maar ook in aanbod.

Vanaf 1 februari wordt er gestart met small group-trainingen (maximaal 5 personen per groep) voor mensen met rugklachten en mensen met fibromyalgie. De trainingen zijn erop gericht om optimaal te trainen ondanks de klachten die mensen ervaren. Door de groepen klein te houden is er genoeg ruimte voor individuele aandacht, maar kan er toch getraind worden in de leuke sfeer van een groep. Deze trainingen worden begeleid door een van onze deskundige fitness instructeurs, want we weten allemaal dat bewegen goed is maar goed bewegen beter! Daarnaast komt er een speciale groep voor mensen die graag willen afvallen. In dit traject krijgen deelnemers ook nog persoonlijke voedingsbegeleiding.

Basic Fit
Naast de uitbreiding in aanbod, zal ESP gaan starten met het aanbieden van fysiotherapie bij Basic Fit op de Kleermakersgroes. Je hoeft natuurlijk geen lid te zijn bij Basic Fit om daar behandeld te kunnen worden.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op of kom langs. Aanvullende info via ESP Centrum, tel. 0485-516 009, info@espcentrum.nl

Meer berichten