Kaya Dimitrijevic en Frits Treffers in Slaapsfeer Beers. 'Wij delen de passie voor slaapcomfort.' (foto: Jos Gröniger)
Kaya Dimitrijevic en Frits Treffers in Slaapsfeer Beers. 'Wij delen de passie voor slaapcomfort.' (foto: Jos Gröniger)

Slaapsfeer werkt mee aan beste nachtrust

Zakelijk 766 keer gelezen

BEERS | Wie op zoek is naar een nieuw bed en of matras, gaat niet over één nacht ijs. Een goed en eerlijk advies is belangrijk. "Nachtrust vormt een belangrijk deel van het dagelijks leven. Een derde van de dag slaap je", zegt Frits Treffers, de directeur van Slaapsfeer met vestigingen in Beuningen, Groesbeek en Beers.

Door Jos Gröniger

"Je dag begint met een goede nachtrust", beaamt de directeur, die samen met echtgenote Chantal leiding geeft aan Slaapsfeer en matrasproducent Maxtras. "Onze teams, die geleid worden door managementleden Peter van der Ligt (Beuningen) en Cor Stam (Groesbeek) en Kaya Dimitrijevic (Beers) beschikken over alle benodigde expertise om tot het beste advies te komen. De managers hebben de sleutelpositie in het bedrijf waar collega's de passie voor slaapcomfort delen."
Slaapsfeer is specialist op gebied van bedden en matrassen in de driehoek Venlo, Nijmegen, Oss. "Er is een ruim aanbod van alle A- en B-merken. In de diverse prijsklassen bieden wij het beste product", zegt Kaya. "We luisteren naar de wensen van de mensen. Het advies vloeit voort uit een kennismaking met de klanten. De klanten worden na de aankoop, levering en montage begeleid met instructies en nazorg. Dat wordt gewaardeerd want onze klanten komen hier terug."
Slaapsfeer staat dicht bij de klanten. "Dat uit zich in de benadering in de winkels maar ook door de maatschappelijke betrokkenheid in onze vestigingsplaatsen waar we het verenigingsleven steunen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant