Lilian Kastelein beveelt een bezoek aan het bewegings- en afslankinstituut aan. “Slenderen is niet voor luie mensen.” (tekst en foto: Jos Gröniger)
Lilian Kastelein beveelt een bezoek aan het bewegings- en afslankinstituut aan. “Slenderen is niet voor luie mensen.” (tekst en foto: Jos Gröniger)

Werk aan gezond lijf bij Bewegings- en Afslankinstituut Lilian

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Afslanken en sporten zijn twee uitdagingen die mensen vaak tegelijkertijd aangaan. Beweging- en Afslankinstituut Lilian uit Boxmeer biedt die mogelijkheden al 23 jaar in een huiselijke sfeer. "Bij ons kun je op elk niveau aan je lichamelijke conditie werken", zegt Lilian Kastelein.

"Bewegings- en Afslankinstituut Lilian is uitgerust voor slenderen en cardiofitness. Daarnaast kunnen de bezoekers intensief de spieren trainen op de powerplate. Voor het wegwerken van overtollig lichaamsvet en cellulitis is de Utsukusy Body Therm een effectieve methode. Ook werkt Lilian samen met diëtiste Marian Hendriks. Terwijl de bezoekers op bewegingsbanken aan de conditie werken, neemt Lilian de tijd om uit te leggen wat slenderen inhoudt. "Met het slenderen bouw je spierkracht op en onderhoudt je de conditie. Je kunt het zo intensief beoefenen als je zelf wilt. Iedereen kan slenderen, ook mensen met fysieke en lichamelijke klachten. De banken ondersteunen de bewegingen. Om er gebruik van te maken is er een zekere mobiliteit nodig." Lilian neemt een vooroordeel weg: "Slenderen is zeker geen activiteit voor luie mensen."
Een sessie op de verschillende bewegingsbanken duurt een uurtje en kan gecombineerd worden met een half uur cardiofitness. Diverse malen per week bewegen op de crosstrainer en hometrainer zorgt voor een basisconditie. Naar verloop van tijd kan het aantal trainingen opgevoerd worden en kan de intensiteit verhoogd worden. "We werken er naar toe om een structureel onderhoudend programma samen te stellen", zegt Lilian.
Het slenderen, de cardiofitness, powerplate en de Utsukusy Body Therm als bewegingsvorm zorgen samen met het voedingsadvies van de diëtiste voor een betere lichamelijke conditie. "Daar kan geen crashdieet tegenop."

Kennismaking
Wie de mogelijkheden bij instituut Lilian wil ervaren kan ter kennismaking voor 15 euro drie keer slenderen of drie keer powerplate en een keer Utsukusy ondergaan.
Voor informatie: Bewegings- en Afslankinstituut Lilian, 't Zand 29C, Boxmeer. Telefoon 0485-521553, www.lilianboxmeer.nl.

Meer berichten