Vader en zoon Guus (l) en Nick Raadgever: “We gaan ’t Zusje Cuijk nog beter maken.” (foto: ’t Zusje Cuijk).
Vader en zoon Guus (l) en Nick Raadgever: “We gaan ’t Zusje Cuijk nog beter maken.” (foto: ’t Zusje Cuijk).

Week zonder Vlees ook bij ambitieus 't Zusje Cuijk

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Een ongedwongen culinair avondje uit, en veel gerechten van de uitgebreide menukaart proeven. Het kan bij restaurant 't Zusje. De Cuijkse schakel van de succesvolle keten wordt sinds dit jaar uitgebaat door Guus en Nick Raadgever. Zij leggen de culinaire lat hoog. "We gaan dit restaurant nog beter maken", zegt Nick.

Door Jos Gröniger

Guus en Nick Raadgever zijn ook de franchisenemers van 't Zusje Apeldoorn. Dat restaurant eindigde in 2019 derde in de wedstrijd Zusje van het jaar. Die ambities hebben de Raadgevers ook met 'Cuijk'. "Deze vestiging had al een goede reputatie maar met de komst van onze nieuwe chef wordt het nog beter", zegt Nick. Het concept bij 't Zusje is uniform. De 27 Zusjes zijn identiek ingericht. "De ruimten zijn natuurlijk verschillend maar het interieur en decoracties zijn overal hetzelfde. In elke vestiging vind je een Zusje aan de muur", zegt Nick. Gasten kunnen een hele avond Bourgondisch genieten en kiezen uit de gerechten op de kaart. Voor-, hoofd- en nagerechten wisselen jaarlijks vier á vijf keer.

Week zonder Vlees
Binnenkort gaan de vestigingen van 't Zusje 'vega'. "Van 9 tot en met 15 maart is 't Zusje deelnemer aan de Week zonder Vlees. We gaan de uitdaging aan een serveren een week lang geen vlees", zegt Nick. "Ik ben pas geleden zelf aangeschoven bij een proefavond voor franchisenemers. Het was Bourgondisch genieten hoor." In de Week zonder Vlees staan louter vegetarische gerechten op de kaart. "En ze zijn van uitzonderlijk niveau. Ook de echte vleeseter gaat hier genieten."
Info: 't Zusje Cuijk, Grotestraat 40, http://zusje.nl/onze-zusjes/t-zusje-cuijk of (0900) 98753.

Meer berichten