Grote sale bij juwelier optiek Verlinden na plofkraak.
Grote sale bij juwelier optiek Verlinden na plofkraak. (Foto: )

Grote sale bij juwelier optiek Verlinden in Sint Hubert na plofkraak

  •   keer gelezen   Zakelijk

SINT HUBERT | Juwelier optiek Verlinden in Sint Hubert houdt een grote sale van dinsdag 10 maart tot en met zaterdag 11 april.

Juwelier optiek Verlinden in Sint Hubert is op 22 januari getroffen door een brute plofkraak. Hierbij zijn een groot aantal sieraden en horloges licht beschadigd geraakt door het vallen van glas. Juwelier Verlinden is met de verzekering overeen gekomen deze sieraden en horloges voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden in een SALE. "Tijdens deze SALE van dinsdag 10 maart tot en met zaterdag 11 april kunt u deze sieraden tegen een zeer aantrekkelijke prijs kopen. Horloges van merken als RADO, Maurice Lacroix en Seiko en vele andere met een nauwelijks zichtbare beschadiging worden dan goedkoper aangeboden", aldus Geer Verlinden.

Bedanken
Alle sieraden en horloges zijn te bekijken op www.verlinden.tv. De heer en mevrouw Verlinden en hun team willen bij deze ook alle mensen bedanken voor de vele honderden reacties en bloemen die men de afgelopen periode als steunbetuiging mochten ontvangen. "Na de SALE zal de winkel en de collectie weer volledig op orde zijn om u op de gebruikelijke manier weer van dienst te kunnen zijn", aldus Verlinden.
Meer informatie: Juwelier optiek Verlinden, Pastoor Jacobsstraat 34, Sint Hubert, tel. 0485 451 291, www.verlinden.tv

Meer berichten