Activiteitenpark De Hinde: Brabantse gezelligheid voor groot en klein [KOOP LOKAAL] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Femke Kuppen van activiteitenpark De Hinde. (Foto: Karel ten Haaf, Ten Haaf Fotografie)
Femke Kuppen van activiteitenpark De Hinde. (Foto: Karel ten Haaf, Ten Haaf Fotografie)
KOOP LOKAAL

Activiteitenpark De Hinde: Brabantse gezelligheid voor groot en klein

  •   keer gelezen   Zakelijk

LANGENBOOM | Een familiedag, een reünie, een kinderfeestje of gewoon een heerlijk dagje uit; Activiteitenpark De Hinde is de perfecte locatie voor ongedwongen Brabants vermaak voor klein en groot. Ook lekker eten kan naar wens geregeld worden. “Je kunt hier ongedwongen plezier hebben”, aldus ondernemer Femke Kuppen. 

De Hinde is een echt familiebedrijf. Jo en Nellie Kuppen begonnen in 1988 met een kinderboerderij en groeide uit tot dierenpark. Door een nieuwe wet voor het houden van dieren moest de familie Kuppen te veel gaan investeren om aan de regels te voldoen. Met veel grond in hun bezit kwam dochter Femke daarom met het idee een activiteitenpark te beginnen. Dat werd in 2005 verwezenlijkt en wordt jaarlijks uitgebreid. Jo: “Wij denken steeds aan de toekomst. Ieder jaar zetten wij een bepaald budget aan de kant om uiteindelijk te investeren in het park en zo weer nieuwe activiteiten aan te bieden voor verschillende leeftijden en weertypes, zoals een escape room, een pub quiz, laserschieten en airtrampolines. Onze gasten komen namelijk vaak met de hele familie; drie generaties.”

Makkelijke oplossingen
Door de coronacrisis kunnen niet alle activiteiten plaatsvinden, maar het park biedt nog meer dan genoeg mogelijkheden. Veel activiteiten zijn buiten en er is veel ruimte. “Anderhalve meter afstand houden is makkelijk. Je kunt hier zelfs wel tien meter afstand houden”, lacht Nellie. “Je loopt bij het Adventure golf en Klompjesgolf een parcours, dus iedereen loopt dezelfde route, in dezelfde richting. Ook ontsmetten we alles. Het is wel de bedoeling om van te voren te reserveren, zodat de golfbaan niet te vol raakt.” Eerst waren de activiteiten enkel toegankelijk voor grote groepen. Uiteraard zijn zij nog steeds welkom, maar ook gezinnen mogen nu komen.

Flexibele opties
Bij Activiteitenpark De Hinde houden ze rekening met de wil van de gasten. Zo heeft het park geen officiële openingstijden. Alles kan en mag in overleg. Dat geldt ook voor de aangeboden arrangementen. Deze kun je zelf op maat samenstellen, waarmee de familie Kuppen graag helpt. Binnen het arrangement zitten opties voor activiteiten, eten en drinken. Dankzij het grote terras kan een barbecue of een warm en koud buffet nog steeds volledig verzorgd worden. Ook is er een speciaal kinderbuffet met frietjes. Drank kan voor drie, vier, vijf of zes uur afgekocht worden voor een vaste prijs of het is mogelijk om met losse consumptiemunten te werken.

'Moeten we nu al naar huis'
Wil je een gezellig dagje uit met je familie? Reserveer dan bij Activiteitenpark De Hinde. Een leuke activiteit is goed te combineren met een fietstocht. Het park ligt namelijk in de buurt van twee fietsroutes. Vanuit de campings in de buurt is het leuk om bij De Hinde activiteiten te gaan doen en lekker te eten. Dit kan echter wel alleen op afspraak. Met steeds meer vermaak voor kinderen worden ook kinderfeestjes steeds populairder. “Kinderen leven hier helemaal op”, vertelt Nellie. “Moeten we nu al naar huis, hoor je ze dan zeggen. Zij komen graag terug.”

Informatie
Adres: Rogstraat 17, 5453 RE Langenboom
Email: info@dehindelangenboom.nl
Telefoon: 06-30780283
Site: www.dehindelangenboom.nl 

Meer berichten