Bert Stiemsma van Dirk! Autowas. (foto: Karel ten Haaf, Ten Haaf Fotografie)
Bert Stiemsma van Dirk! Autowas. (foto: Karel ten Haaf, Ten Haaf Fotografie)
koop lokaal

Dirk! Autowas: ‘Oog voor de dingen om ons heen’

  •   keer gelezen   Zakelijk

MALDEN | “Schone auto’s, blije mensen”, zegt Bert Stiemsma over Dirk! Autowas. De goede, frisse en gezellige autowasstraat staat voor service en kwaliteit. Ook tijdens de huidige crisis staat het team klaar. Hoewel er coronamaatregelen zijn getroffen, blijft de service net zo goed. “Juist nu is een frisse, hygiënische auto belangrijk”, aldus de eigenaar. 

Het bijhouden van je auto is belangrijk. Daar bespaar je centen mee. Stiemsma raadt aan om een auto iedere maand te wassen, anders kunnen schadelijke stoffen als straatvuil, hars, strooizout en vogelpoep de auto aantasten en dan ben je verder van huis. Dirk! Autowas biedt daarvoor de beste service en kwaliteit. Zij nemen graag een stapje extra voor de tevredenheid van de klant. Zo kun je kiezen voor vier verschillende wasprogramma’s, beginnend bij een basisprogramma van maar 10,50 euro. Naast dat Dirk! Autowas een polishprogramma gebruikt ter bescherming van de lak van de auto, is het bij elk programma mogelijk om de auto gratis te stofzuigen. Ook kun je gebruik maken van het groene poetsdoekje dat beschikbaar is bij het inrijden van de wasstraat. Klanten kunnen dan het interieur reinigen terwijl de borstels de buitenkant schoonmaken.

Wassen met aandacht
Dirk! Autowas geeft graag persoonlijke aandacht. De medewerkers zijn getraind om met een hoge drukspuit en zachte handborstels de auto grondig voor te wassen, zodat zelfs de moeilijkste plekjes worden bereikt. De persoonlijke aandacht blijft, maar met de coronacrisis heeft Stiemsma wel wat aanpassingen moeten maken: “Het gewenste programma kan een klant nu aangeven door één, twee, drie of vier vingers op te steken. Ook pinnen doen we met het raam dicht. Daarnaast werden de groene poetsdoekjes eerst uitgereikt. Nu mogen de klanten deze zelf pakken. Het contact is dus iets meer op afstand, maar dat gaat goed en veilig.” Dirk! Autowas heeft zelfs goede maanden gedraaid. Hygiëne is nu extra belangrijk. Ondanks dat sommige klanten zoals rijscholen het moeilijker hebben gehad, zijn de meeste klanten lokaal en zij denken goed mee. “We hebben veel vaste klanten en wij leren elkaar steeds meer kennen. Zo is het vaak druk in de middag. Onze vaste klanten weten dat wij ook ’s ochtends open zijn en dat ze dan meer tijd hebben om te stofzuigen. Deze spreiding voorkomt corona-drukte. Die goede medewerking van mensen is fijn.”

Aandacht voor de natuur
Niet alleen de auto is belangrijk voor Dirk! Autowas. Het bedrijf schenkt ook aandacht aan de natuur. Door het gebruik van zonnepanelen, tijdsklokken, extra isolatie, waterrecycling, een economische stofzuiginstallatie en biologische zeep is Dirk! een klimaatvriendelijke wasstraat. “Wij hebben een waterinstallatie in eigen huis om water te recyclen en deels te hergebruiken. Dirk! Autowas houdt dus op verschillende manieren rekening met de natuur en levert toch top kwaliteit. Wij hebben oog voor de dingen om ons heen,” zegt Stiemsma.

Informatie
Adres: Sluisweg 2, 6582 KA Malden
Email: info@DirkAutowas.nl
Telefoon: 06-29504444
Site: www.dirkautowas.nl
Openingstijden: iedere dag geopend.
        Maandag: 8.00 tot 18.00 uur.
        Dinsdag: 8.00 tot 18.00 uur.
        Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur.
        Donderdag: 8.00 tot 18.00 uur.
        Vrijdag: 8.00 tot 20.00 uur.
        Zaterdag: 8.00 tot 18.00 uur.
        Zondag: 10.00 tot 18.00 uur.

Meer berichten