Clemens en Susanne Binkhorst van Printservice Cuijk.
Clemens en Susanne Binkhorst van Printservice Cuijk.
koop lokaal

'Wij willen de nadruk vooral leggen op de service. Daar zit de kracht van lokaal kopen.'

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Lokaal inkopen doen, Clemens en Susanne Binkhorst van Printservice Cuijk zijn hier sterke voorstanders van. “Wij willen het dorpse behouden. Wat je in de buurt kunt halen, moet je ook daar kopen. Dat is beter en makkelijker voor iedereen. Je ziet gelijk wat je koopt en mocht het onverhoopt niet passen of goed uitwerken, dan breng je het zonder problemen weer terug. Dit scheelt zo veel gedoe.” Via deze gedachtegang gaan ze bij PrintService zelf ook te werk. “Wij willen de nadruk vooral leggen op de service. Daar zit de kracht van lokaal kopen.”

Sinds 2005 is Clemens met zijn bedrijf Binkforce actief in de wereld van bedrijfsbeurzen en het drukwerk wat daar bij komt kijken. “Wij begeleiden bedrijven naar deze beurzen. Waar ze aan moeten denken bij het reserveren van een stand of welke opties er zijn om de huisstijl het beste uit te laten komen. Veel bedrijven zijn niet zo goed op de hoogte van alles wat hier bij komt kijken. Wij gelukkig wel.”

Clemens vertelt dat er vanuit Binkforce een behoefte ontstond om meer zelfstandigheid te krijgen op het gebied van drukwerk. Dit heeft er toe geleid dat in 2009 Printservice Cuijk is ontstaan en ze inmiddels voor bijna elke opdracht de juiste apparatuur in huis hebben om het te kunnen maken. En als dan toch alles in huis is, waarom niet ook dit gemak aanbieden aan particulieren. “Nu zijn wij niet meer zo sterk afhankelijk van leveranciers én kunnen wij ontzettend snel leveren.

Dit geeft Printservice ook de mogelijkheid op maat te bedrukken. Printservice Cuijk is hét bedrijf voor alles wat bedrukt kan worden, als het nodig is nog dezelfde dag.
Heb je visitekaartjes nodig? Online kan alles besteld worden, vaak met hoge aantallen en lange levertijd. Dit terwijl je met 50 exemplaren al vooruit kunt. Bij ons kun je die 50 visitekaartjes vanmiddag nog ophalen, geen probleem.”

Hierin zitten de voordelen van lokaal kopen: het meedenken met de klant en écht adviseren. Het stukje ‘service’ in Printservice benadrukken; dát hebben Clemens en Susanne hoog in het vaandel staan. “Klakkeloos bedrukken wat de klant van ons vraagt is een optie, maar niet de optie waar wij voor kiezen. Wij doen alles met de klant samen en adviseren waar nodig, zodat we tot een mooi eindproduct komen waar ook wij tevreden over zijn.
Alles wat je doet, daar moet je ook achter staan en trots op zijn.”

Informatie: 
Adres: Kaneelstraat 27b, 5431 DV Cuijk
Telefoon: 0485-351352
Mail: info@printservicecuijk.nl
Site: www.printservicecuijk.nl
Openingstijden:
        Maandag t/m vrijdag: 9.30 tot 18.00 uur
        Zaterdag: 9.30 tot 12.30 uur

Meer berichten