Gerrie Wolfs levert maatwerk bij Wolfs Traprenovatie.
Gerrie Wolfs levert maatwerk bij Wolfs Traprenovatie.

Wolfs Traprenovatie: een vertrouwd bedrijf uit de buurt

  •   keer gelezen   Zakelijk

MILL | In de coronatijd zijn we veel thuis en lijken we meer tijd te hebben. Ook deze zomer zullen we veelal thuisblijven. Het perfecte moment om thuis wat te klussen. De trap moet daarbij niet worden vergeten. Deze is vaak onbewust één van de meest opvallende onderdelen van een huis. Wolfs Traprenovatie staat daarom klaar om de trap weer eens flink te vernieuwen. 

Het is een drukke periode geweest voor Wolfs traprenovatie. “De mensen zijn veel thuis aan het werk”, vertelt Ine Wolfs. Zowel de mensen thuis als wij zijn daarom heel actief geweest. We hebben veel meer aanvragen en opdrachten gehad. Het is voor ons bedrijf een goede tijd.”

Een bedrijf uit de buurt
Ine en haar man Gerrie zorgen al sinds 2004 voor traprenovatie van hoge kwaliteit. Zij werken al jaren met een vast team. Gerrie en een andere collega doen de montage van de trappen terwijl Ine zich meer bezighoudt met de zaken rondom de montage, zoals het klantcontact en het opmaken van offertes. “Wij renoveren al meer dan zestien jaar en werken met name regionaal. Je hoort bij de traprenovatie dat mensen vaak willen dat dit door een lokaal bedrijf gebeurt. Met ons vaste team zijn wij een vertrouwd bedrijf uit de buurt.”

Veel ervaring
Met die zestien jaar lange samenwerking met een klein team komt een goede, snelle service. Zeker lokaal kan dat efficiënt geregeld worden. “Wij werken met korte lijnen, zijn al lang bezig en zijn gespecialiseerd in traprenovatie. Dankzij onze ervaring zijn wij daarom erg vertrouwd. Bovendien vinden wij het belangrijk goede garantie te waarborgen.

‘Ik kom persoonlijk langs’
De goede service van Wolfs Traprenovatie bestaat ook uit persoonlijk contact. Ine neemt daarbij zelf contact op om een adviesgesprek in te plannen. Dat kan gemakkelijk aan huis. Ine: “Een trap is een groot onderdeel van een huis. Na de renovatie zit je er een tijdje aan vast. Daarom vinden wij het belangrijk dat de klanten hun opties kennen. Ik kom dan ook persoonlijk langs voor een bespreking om samen onze collectie en afwerkingsmogelijkheden te bekijken en informatie te geven, zodat de klant een juiste keuze kan maken. Na een trapmeting stel ik dan een passende en vrijblijvende offerte op. Dus neem bij twijfel vooral contact met ons op. Wij hebben een beeld van mogelijkheden en je zit nergens aan vast.”

Maatwerk bij mensen thuis
Vervolgens komt na akkoord de afgesproken montagedag eraan. Hier leveren de monteurs maatwerk en vakmanschap. Traprenovatie vergt precisiewerk waar de monteurs uiterst bedreven in zijn, of het nu gaat om traptreden, trapleuningen of trapverlichting. Bijna alle werkzaamheden vinden buiten de deur plaats, waardoor er geen overlast in huis is.

Traptreden van kwaliteit
Er is veel keuze uit verschillende modellen, designs, kleuren en materiaal, of je nu een open of een dichte trap wil. Kies je voor laminaat traptreden, PVC traptreden of HPL trapbekleding? Bij elk interieur past een ander materiaal. De traptreden worden gemaakt van speciaal ontwikkeld PVC/vinyl of CPL/HPL met alle voordelen van dien. “Deze materialen zijn hoogwaardig en duurzaam. Dankzij de stroeve toplaag zijn de treden antislip, ze slijten niet en ze zijn makkelijk in het onderhoud, zeker in vergelijking met vloerbedekking op de trap. Ook worden de traptreden geluiddempend gemaakt”, aldus Ine. PVC/vinyl (Polyvinylchloride/vinyl) en HPL/CPL (High Pressure Laminate/Continuous Pressed Laminate) zijn in veel verschillende kleuren en houtpatronen te verkrijgen. Het is ook mogelijk de overloop dezelfde stijl te geven als de trap.

Leverancier RVS-trapleuningen
Bij een trap hoort uiteraard ook een trapleuning om de look helemaal af te maken. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen met ledverlichting. De RVS-trapleuningen zijn leverbaar in ronde, rechthoekige of vierkante variant en zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam met een moderne look. Ook bij de keuze voor ledverlichting zijn er veel mogelijkheden dankzij de verschillende vormen, lengtes en kleuren. De schakelaar van de lichten kan worden uitgerust met een bewegingssensor of dimmer. De ledverlichting werkt op accubasis.

Extra sfeer 
Ook in de trap zelf is het mogelijk ledverlichting te bouwen. Dat kan onder de traptrede en zorgt voor een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Ook in trapverlichting is er uitgebreide keuze. Wil je een ronde of vierkante trapverlichting? Of liever smalle LED-strips onder te trede. Wil je warm of koel licht? Wel of geen tijdsschakelaar en bewegingsmelder? Ine wil graag alle mogelijkheden persoonlijk bespreken. Dus laat je adviseren.

Informatie:
Telefoon: 0485-455503
Email: info@wolfstraprenovatie.nl
Site: www.wolfstraprenovatie.nl

Meer berichten