Naomi Goossens is op woensdag 1 juli vijf jaar de eigenaresse van Twinkeling Sieraden en Accessoires. (Tekst en foto: Jos Gröniger)
Naomi Goossens is op woensdag 1 juli vijf jaar de eigenaresse van Twinkeling Sieraden en Accessoires. (Tekst en foto: Jos Gröniger)
koop lokaal

Iedereen slaagt bij Twinkeling Sieraden en Accessoires

  •   keer gelezen   Zakelijk

Boxmeer | Voor wie opzoek is naar een uniek cadeau, een nieuw horloge, sieraad en zelfs kerstpakket is Twinkeling Sieraden en Accessoires in Boxmeer is hét adres. In de sfeervolle winkel waar je naar hartenlust kunt kijken en vergelijken, staan Naomi Goossens en haar team voor iedereen klaar. 

De Boxmeerse is vijf jaar eigenaresse van Twinkeling, de zaak die zij als medewerkster van haar werkgevers overnam. “Ik heb het ondernemen vanaf het begin leuk gevonden, en vind het ook steeds leuker worden.” In het eerste lustrum is Naomi een ervaren onderneemster geworden met een duidelijk doel. “Ik streef ernaar in Twinkeling een uniek assortiment te bieden. Daarnaast staat de klant voorop en staat service hoogt in het vaandel.”
Bij Twinkeling vindt jong en oud in een gemoedelijke sfeer een leuk cadeautje voor een dierbare vriend, familielid, partner of zichzelf. Wie zichzelf de tijd gunt rond te kijken, krijgt de ruimte van Naomi’s gastvrije team. “We stellen uit onze collectie desgewenst ook cadeaupakketten samen.”

Sieraden
“We hebben een ruime keuze aan sieraden zoals ringen, armbandjes, colliers en hangers. Mocht er onverhoopt een sieraad stuk gaan, dan kan onze goudsmid het repareren.” Daarnaast heeft Twinkeling een kleine collectie kleding met passende accessoires zoals sjaals en tasjes. “En om cadeau te doen zijn er droogboeketten in vintage glazen flessen. Leuk om te geven zijn eveneens bier- of wijn pakketten. Je ‘brouwt’ je eigen drank uit een zakje.”

Nieuw: smartwatches
Voor wie bij de tijd wil blijven heeft Twinkeling ook horloges in voor alle leeftijden. “We vervangen batterijtjes en horlogebandjes terwijl je wacht of een boodschap elders doet”, zegt Naomi.
Nieuw in de collectie zijn de trendy smartwatches. De moderne gadget herinnert de sportievelingen dat het tijd is voor beweging, maar registreert ook de persoonlijke activiteiten. “Wij leveren diverse uitvoeringen van de smartwatches van Garmin, het merk van de navigatiesystemen”, licht Naomi toe.

Oorbellen schieten
Onder de geldende Corona-regels kun je bij Twinkeling gaatjes voor oorbellen laten schieten. “We doen dat nu alleen op afspraak, en bij kinderen schieten we beide oortjes tegelijk”, zegt Naomi.

Kerstpakketten voor bedrijven
In de heersende warmte denk je er nog niet aan, maar Twinkeling kijkt al maanden vooruit, naar het kerstfeest. “We leveren kerstpakketten voor bedrijven”, zegt de onderneemster, “Voor bedrijven en organisaties houden we ook Kerst Shopping Nights. Op uitnodiging van de baas stellen werknemers hier onder het genot van een borrel en hapje het persoonlijke kerstpakket samen.”

Welk (cadeau)artikel je ook zoekt, Twinkeling Sieraden en Accessoires heeft het. “Loop gerust eens binnen om je zelf te overtuigen of kijk op onze social media”, nodigt Naomi uit.

Twinkeling Sieraden en Accessoires, Steenstraat 57 Boxmeer. Info: www.twinkelingsieraden.nl, Facebook Twinkelingsieradenenaccessoires.

Meer berichten