(foto: Jacqueline Verhofstad, fotojac)
(foto: Jacqueline Verhofstad, fotojac)
koop lokaal

Profile Marc Ermens in Oploo: een fiets op maat

  •   keer gelezen   Zakelijk

OPLOO | Profile Marc Ermens heeft alles wat je van een goede speciaalzaak mag verwachten: service gericht, advies op maat, goede garantie en bekende A-merken. De fietsspecialist in Oploo heeft bovendien veel ervaring met e-bikes en fietsen voor de mindervaliden. “Wij geven klanten een andere ervaring”, zegt eigenaresse Miranda Ermens. 

Profile Marc Ermens hanteert een persoonlijke benadering met goede uitleg. Ermens: “Onze kracht ligt in het goed luisteren naar wat de klant wil en vervolgens uitgebreid informatie geven, zodat de klant de verschillende opties begrijpt. Niet iedere fiets is geschikt. Goede voorlichting kan een miskoop voorkomen.” In Oploo willen ze ook graag mindervalide mensen helpen om veilig mobiel te blijven. Daarom hebben ze keuze uit onder andere Van Raam fietsen en fietsen van PF mobility. Dat zijn aangepaste fietsen voor mensen met een beperking, waaronder driewielers, duofietsen, lage instapfietsen, scootmobielfietsen en tandems. Tweedehandse Easy Riders driewielers worden omgebouwd met een elektrisch system met vijf jaar garantie op de accu om zo geld te besparen. Deze zijn gemakkelijk te sturen en geven een groot veiligheidsgevoel. Vanaf september komt hier een nieuwe driewieler vanaf €1999 bij.
Profile Marc Ermens geeft veel aandacht aan de coronamaatregelen voor de risicogroepen. Zo is private shoppen op afspraak, eventueel met handschoenen aan, mogelijk. Besprekingen kunnen worden gedaan achter plexiglas en er staat zelfs een belletje buiten, zodat de klanten niet naar binnen hoeven als ze niet willen.

Ook heeft Profile Marc Ermens veel mooie e-bikes van verschillende topmerken. De trend is tegenwoordig om de uitneembare accu te verwerken in het frame van de fiets. De fietsspecialist heeft bij e-bikes de mogelijkheid voor een met 5 jaar service- en garantiepakket, voor volledige ontzorging. Dat geldt ook voor nieuwe e-driewielers en e-duofietsen. Betaalbare elektrische bakfietsen zijn ook te koop.

Koop lokaal
Een fiets is een service product en kun je daarom het beste lokaal kopen. In de winkel staat een team met goed geschoolde mensen klaar. Zij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties en kennis van de gangbare elektrische systemen. Ook doen zij een fietsmeting in de winkel voor een ergonomisch goede fietshouding. Daarbij worden rug, benen en armen opgemeten. “Wij kunnen eventuele kwaaltjes niet wegnemen, maar de juiste fietsinstelling kan er wel voor zorgen dat deze kwaaltjes niet onnodig worden belast. Online heb je deze meting niet terwijl deze belangrijk is voor de aankoop van de juiste fiets”, aldus Ermens. Ook is het belangrijk om terug naar de winkel te kunnen voor controle of wanneer er iets mis is. “Een fiets moet je niet onderschatten. Deze heeft onderhoud nodig. Het is vervelend als je lang moet wachten of je fiets ver weg moet brengen, zonder vervanging. Goedkoop is daarom al snel duurkoop. Bovendien hebben wij ook goedkopere fietsen en opties voor een lager servicepakket, vergelijkbaar met internetprijzen. Wij maken inzichtelijk wat we extra doen en dan ligt de keuze bij de klant.

Informatie
Adres: Vloetweg 4a, 5841 AT Oploo
Email: info@ProfileMarcErmens.nl Telefoon: 0485-381330
Site: www.ProfileMarcErmens.nl
Openingstijden:
        Dinsdag t/m donderdag: 8.30 tot 18.00 uur
        Vrijdag: 8.30 tot 20.00 uur
         Zaterdag 8.30 tot 16.00 uur

Meer berichten