Koop lokaal

Maay Drukwerk: ‘De beleving van lokaal’

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Ton van Raaij is erg betrokken met de directe regio. Wanneer ondernemers in het Land van Cuijk hun weg naar MAAY weten te vinden, probeert hij met zijn ervaring en netwerk behulpzaam te dienen. “Vragen met ideeën verbinden en vervolgens tot een product smelten is toch echt het leukste van mijn vak”, zegt Ton. “Het wordt vaak als waardevol ervaren.”

Dichtbij
“Vroeger zat er wel in iedere grotere plaats een drukkerij, maar deze zijn grotendeels verdwenen”, vertelt Ton. MAAY Drukwerk is hierop een antwoord. Gelegen aan een hoofdweg dichtbij het centrum kan iedereen zo binnenwandelen bij de drukkerij. Net zo dichtbij zoals dat eerst was. Ton is in 1991 als drukker gaan werken bij Drukkerij Heijnen en is via Verhaak drukkers en Multicopy Den Bosch in de buitenreclame (sign) wereld terecht gekomen. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen met MAAY Drukwerk. “Ik ga voor de behoefte”, zegt hij. “Het grafisch landschap is veranderd. Er is nu een groot verschil in beleving. Het gaat mij niet alleen om het mooie plaatje, maar het moet ook passen bij het doel waarom het gaat; functioneel zijn. Daarom is het verhaal achter de vraag belangrijk voor mij.”

Maay fikst
Van ontwerp en opmaak tot uitvoering, een flyer, een poster, folders, reclamebord, autobelettering, uitnodigingen of shirts; dankzij goed partnerschap en eigen machines in combinatie met de ervaring van Ton, kan MAAY nagenoeg alles printen en drukken. Iedereen is welkom. En naast de vele zakelijke klanten zijn ook zeker particulieren welkom, of het nu gaat om voordelig printen, oplopend tot A0 formaat, om een scriptie te printen en in te laten binden, of uitnodigingen te drukken. Ton: “Een ontwerp aanleveren gaat heel eenvoudig met uploaden via de website. Maar de meesten lopen nog altijd gewoon even bij ons naar binnen.”

Meer oplossingen dan op het internet
Maay biedt meer maatwerk en mogelijkheden. “Lokaal kennen we elkaar en de regio met de daarbij horende kansen. We bieden onze kennis en service op basis van de vraag. De klant hoeft zich niet druk te maken of het bestand wel goed is om af te drukken, want wij controleren dit bestand altijd en passen deze wanneer nodig aan. Daarnaast kunnen wij vaak dezelfde dag nog een oplossing bieden. We zijn ook zeker niet duurder en zelfs regelmatig goedkoper dan de online concurrentie." MAAY gaat verder dan het leveren van drukwerk, want Ton denkt echt met je mee. Een marketingtechnisch onderlegd advies krijg je er gewoon bij. Voor advies en coaching weet men de weg naar Ton wel te vinden. "Dan gaan we hier aan tafel zitten met aandacht en koffie. Dat vind je op het internet niet."

De ins en outs
Ton en zijn partner Anna Maria Jansen van MAAY Drukwerk zijn een goed team. De Boxmeerse eigenaar weet met zijn jarenlange ervaring alle ins en outs van drukwerk en signage, terwijl Anna Maria juist meer van het grafische ontwerp en de service is. Ton houdt zich met name bezig met het functionele en Anna Maria met trends en moderne media.

Informatie:
Adres: Spoorstraat 40, 5831 CM Boxmeer
Telefoon: 0485-820300
Email: info@maay.nl
Site: www.maay-drukwerk.nl
Openingstijden:
        Maandag: 9.00 tot17.00 uur
        Dinsdag: 9.00 tot 17.00 uur
        Woensdag: 9.00 tot 17.00 uur
        Donderdag: 9.00 tot 17.30 uur
        Vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
        Zaterdag: op afspraak

Meer berichten