Eigenaren Gerrie van Wijk (l) en Henri van der Straaten (r) van Van Haren Meubelstudio.
Eigenaren Gerrie van Wijk (l) en Henri van der Straaten (r) van Van Haren Meubelstudio.
koop lokaal

De koffie staat altijd klaar bij Van Haren Meubelstudio

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Een betere locatie kan Van Haren Meubelstudio zich niet wensen. Het ruime gebouw bevindt zich in het centrum van Boxmeer, meteen zichtbaar vanaf het Weijerplein waar gratis geparkeerd kan worden. Dat Van Haren meegaat met de nieuwe trends is duidelijk zodra je de winkel binnenstapt. Dat is niet alleen te zien aan het moderne assortiment, maar ook aan het sfeervolle pand zelf. Van Haren helpt graag mee bij het maken van de juiste meubelkeuze. 

Van Haren Meubelstudio heeft een grote keuze uit verschillende kwaliteitsmeubels. Van bankstellen, salontafels, dressoirs, eettafels, tv meubels, stoelen en relaxfauteuils tot bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel en overige accessoires. De collectie wordt regelmatig veranderd en er is steeds meer op het gebied van trendy meubelen, een meer industriële look, waardoor er voor ieder wat in huis is. “De oudere generaties worden ook steeds jonger en daarmee moderner”, legt mede-eigenaar Henri van der Straaten uit. “Zo zie je bijvoorbeeld veel zwart metaal in de meubels. Wij gaan mee met die trends.”

Zelf samenstellen
Veel klanten vragen om maatwerk. Daarom is het bij Van Haren bij veel meubels mogelijk om deze zelf samen te stellen. Wil je een hoekbank? Of liever twee losse banken? Welke kleur mag de bank zijn? En heb je liever zachte of wat hardere kussens? Van Haren kan het meubel maken naar uw precieze wens voor het beste resultaat.

Goede service
Om de juiste keuze te maken is goed advies nodig. De medewerkers van de meubelwinkel staan daarom altijd klaar. “Wij vinden goede service belangrijk. Daarom nemen wij altijd persoonlijk de tijd om de klant goed in te lichten. Wij zeggen altijd: de koffie staat al klaar”, aldus Gerrie van Wijk. Ook levert Van Haren alle producten bij de mensen thuis, waar deze meteen gemonteerd worden. Indien gewenst worden oude meubels zelfs mee terug genomen.

Koop lokaal
Van Haren heeft geen online winkel, omdat ze het belangrijk vinden dat de mensen langs de winkel komen voor het juiste advies. Banken, bedden en stoelen kunnen in de winkel getest worden voor de juiste comfort voor ieder persoon. De centrale ligging in Boxmeer maakt een bezoek makkelijk voor de klant. Om zelf ook het centrum van Boxmeer te steunen, probeert Van Haren de meeste inkopen lokaal te kopen.

Outlet
Naast de gewone winkel heeft Van Haren ook een outlet. Dit is een fabrieksverkoop van nieuwe zitmeubelen van een lagere prijs. Deze meubelen kunnen direct meegenomen of geleverd worden. Interesse? Vraag een medewerker om een kijkje te nemen.

Informatie
Adres: De Raetsingel 2a, 5831 KC Boxmeer
Telefoon: 0485-575146
Email: meubelstudio@live.nl
Site: www.meubelstudiovanharen.nl
Openingstijden:
        Maandag: gesloten
        Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
        Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
        Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
        Vrijdag: 9.00 - 21.00 uur
         Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur

Meer berichten