Profile Weys Tweewielers: ‘Veel fietsen, veel onderhoud’ [koop lokaal] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het team van Profile Weys Tweewielers.
Het team van Profile Weys Tweewielers.
koop lokaal

Profile Weys Tweewielers: ‘Veel fietsen, veel onderhoud’

  •   keer gelezen   Zakelijk

SIEBENGEWALD | Aan de grens met Duitsland is Profile Weys Tweewielers in Siebengewald de perfecte fietsspeciaalzaak voor Nederlanders en Duitsers in de regio. Met service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en een gratis haal- en brengservice heeft Profile Weys over de jaren een goede naam opgebouwd in een bijna dertig kilometer radius. 

Eigenaar en directeur Sander Jans heeft de fietszaak in 2009 overgenomen van zijn ouders. Met het bedrijf dat volgend jaar haar honderdjarige jubileum viert, is hij alweer de vierde generatie. Een echt familiebedrijf dus. Profile Weys Tweewielers is dan ook zeer bekend en vertrouwd in en rondom de regio met veel stabiliteit binnen het bedrijf. “Wij willen onze klanten zo goed mogelijk helpen door de juiste fiets voor de juiste persoon te vinden. De maat is daarbij belangrijk en daarom hebben wij fietsmetingen en geven we vrijblijvend advies. Daar maken wij het verschil mee. Dat merken wij ook. Na eerder een fiets bij ons te hebben gekocht, komen de mensen vaak weer terug”, aldus Jans.

Voor elk wat wils
Daarnaast heeft Profile Weys een zeer ruim assortiment elektrische fietsen en gewone fietsen van Nederlandse A-merken in huis. Een elektrische kwaliteitsfiets is al verkrijgbaar vanaf 1.100 euro. Aan de overkant van Profile Weys heeft Jans ook nog Budget Bikes. Hier worden nieuwe en tweedehands fietsen gekocht van een wat lagere prijsklasse. Uiteraard is de service ook daar zoals U gewend bent. Profile Weys Tweewielers wil zich meer gaan specialiseren in de mindervalide klanten. Het assortiment van Van Raam elektrische fietsen is dan ook uitgebreid. Het merk Van Raam staat bekend als een kwaliteitsfiets aangepast voor mensen met een beperking. En als dat nog niet genoeg is, zijn er ook veel accessoires te koop, met name een ruim assortiment fietstassen. Voor een fietsvakantie raadt Jans aan om langs te komen voor advies over de beste tas. Ook zadels zijn volop verkrijgbaar. Hierbij hoort uiteraard een zadelmeting. Profile Weys heeft dus voor elk wat wils.

Voor elektrische fietsen biedt Profile Weys vijf jaar garantie, inclusief onderhoud. Andere fietsen hebben twee jaar garantie. Het onderhoud van de fiets is erg belangrijk. Daarvoor heeft Jans ervaren monteurs in dienst. “Tegenwoordig is fietsen niet meer seizoensgebonden. We hebben geen strenge winters meer en de elektrische fiets maakt alles makkelijker. Toch blijkt onderhoud voor auto’s vanzelfsprekend te zijn, maar voor fietsen minder. Veel fietsen, veel onderhoud. Daar bespaar je uiteindelijk ook op.”

Personeel gezocht
Voor de winkel is Jans nog op zoek naar een georganiseerde medewerker om te helpen met het regelwerk. Het gaat hierbij om het inplannen van haal- en brengbeurten, het bijhouden van social media, kassawerk en het beantwoorden van de vele e-mails en telefoontjes om klanten bij te staan. Interesse? Neem gerust telefonisch contact op of kom even langs in de winkel.

Informatie
Adres: Gochsedijk 110, 5853 AE Siebengewald
Email: info@profileweys.nl
Telefoon: 0485-441693
Site: www.weystweewielers.nl
Openingstijden:
        Dinsdag – vrijdag: 10.00-18.00 uur*
        Zaterdag 10.00-16.00 uur
        *Middagpauze van 12.30-13.30 uur.

Meer berichten