Gert-Jan Weijers van Van Lunen Adviesgroep. (foto: Karel ten Haaf, Ten Haaf Fotografie)
Gert-Jan Weijers van Van Lunen Adviesgroep. (foto: Karel ten Haaf, Ten Haaf Fotografie)

Van Lunen Adviesgroep: ‘Om het goed te kunnen doen, moet je zien wat je aan het doen bent.’

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Vragen over verzekeringen, hypotheken, pensioenen of bankzaken? Dan ben je bij Van Lunen Adviesgroep aan het juiste adres. Hier hechten ze veel waarde aan een goede vertrouwensrelatie met de klant voor gericht advies. “Wij staan aan de zijde van de klant”, zegt directeur en eigenaar Gert-Jan Weijers. 

Sinds 2018 is Van Lunen Advies geen makelaardij meer. De hoofdzaken zijn nu verzekeringen, hypotheken en RegioBank. Het adviesbureau helpt zowel particulier als zakelijk met het vinden van de juiste verzekeraar en staat voor u klaar in geval van schade. De medewerkers geven daarbij persoonlijk advies. “Als zakelijk adviseur gaan wij het liefste naar de klanten toe om het bedrijf te voelen”, vertelt Weijers. “Door zelf als adviseur een keer door het bedrijf te lopen, zie je wat je aan het verzekeren bent en je ziet wat die ondernemer drijft. Een klant ziet niet altijd alle risico’s, onze adviseurs wel. Dat zien ze het beste op locatie. Ik zeg altijd: om het goed te kunnen doen, moet je zien wat je aan het doen bent.” Het afsluiten van een hypotheek is een grote investering. Van Lunen Advies biedt een persoonlijk, eerlijk, compleet en onafhankelijk advies voor een vaste prijs. Ook dat kan zelfs aan huis.

Voor elk wat wils 
Als Zelfstandig Adviseur van Regiobank zijn wij het bekende en vertrouwde gezicht in de buurt. Er wordt gewerkt met loyale en betrouwbare medewerkers, wat prettig en vertrouwd aanvoelt. Weijers: “Die vertrouwensrelatie is belangrijk. Klanten kunnen hier gedurende de openingstijden van de bank binnenlopen om hun bankzaken te regelen. De klanten zien bekende gezichten en onze medewerkers kennen de klanten vaak bij naam.” Opnames en stortingen vinden in het kader van privacy plaats in een spreekkamer. Tevens biedt Regiobank online bankieren en de mobiele bankieren App aan. Zo regelt u uw bankzaken makkelijk online of via de App. Deze mogelijkheden zijn zeer toegankelijk voor zowel de jongere als de oudere generatie. Desgewenst maken wij de klanten wegwijs met het online bankieren.

‘Wat lokaal kan, doe ik lokaal’
Van Lunen Advies heeft zelf nog weinig last gehad van de crisis. Toch is de economische crisis al zichtbaar in het moeilijker verstrekken van hypotheken. Ook zouden klanten van het adviesbureau failliet kunnen gaan en dan gaat Van Lunen Advies het ook voelen. Het is daarom belangrijk elkaar lokaal te steunen. “Voor het kantoor probeer ik ook altijd alles lokaal in te kopen. Wat lokaal kan, doe ik lokaal. Mijn eigen klanten krijgen daarbij voorrang. Wij zijn een gemeenschap en we moeten elkaar helpen. Hopelijk is het nog niet te laat voor een aantal bedrijven, maar ga vooral kopen. De ondernemers hebben het nodig. We moeten vooruit kijken: als we hier met z’n allen niet uitkomen, dan hebben we straks ook te maken met een bankencrisis. Dat wil niemand.”

Informatie
Adres: Veerstraat 15, 5831 JL Boxmeer
Email: info@vanlunenadvies.nl
Telefoon: 0485-573439
Site: www.vanlunenadvies.nl
Openingstijden:
        Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 17.00 uur* 
        Regiobank: 10.00-12.00 uur en 14.00-16.00 uur
        *Buiten kantoortijden op afspraak

Meer berichten