Pieter van Berkel van Van Berkel Deuren B.V.
Pieter van Berkel van Van Berkel Deuren B.V.

Van Berkel Deuren B.V. opent tweede vestiging en strooit met extra korting

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Van Berkel Deuren B.V. is al ruim 15 jaar een toonaangevende leverancier van voordeuren en garagedeuren in Cuijk en de wijde regio daaromheen. Sinds maart is de nieuwe vestiging in Haelen open maar vanwege corona is er nog geen officiële opening geweest. “Dit staat nu gepland in het eerste weekend van juli en ter gelegenheid daarvan ontvangen alle klanten 100 euro extra korting op de montage bij bestelling van een voordeur of garagedeur vóór 31 augustus 2020”, aldus eigenaar Pieter van Berkel. 

Pieters bedrijf is premium partner van Hörmann voor woningbouw en industrie. Hörmann is een merk waar Pieter voor de volle 100% achter staat. De producten van Hörmann zijn van uitstekende Duitse kwaliteit en dat betaalt zich voor de klant altijd terug. Van Berkel Deuren levert voordeuren en garagedeuren voor de woningbouw en deuren en complete laad- lossystemen voor de industrie. Voor elke situatie is een passende oplossing omdat deuren op maat kunnen worden gemaakt. Standaardmaat deuren kunnen worden afgewerkt met zetwerk in kleur voor een mooie aansluiting op bestaand metselwerk en dergelijke. Soms kiezen klanten voor een garagedeur die helemaal in de gevel opgaat. Dit doen we door de deur te bekleden met bijpassend gevelmateriaal, zoals hout, trespa of aluminium. Het bedrijf is voor beklede garagedeuren de Hörmann-specialist voor heel Nederland.

Elke deur wordt altijd vooraf door een ervaren medewerker ingemeten en geplaatst door de eigen montagedienst. Daarmee is een perfect passende deur gegarandeerd.

Voor een lange levensduur en probleemloze werking adviseert Van Berkel om periodiek een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij een onderhoudsbeurt controleert de monteur de aan slijtage onderhevige onderdelen en geeft de deur een smeerbeurt. Informeer eens naar onze prijzen voor een onderhoudsbeurt en de mogelijkheid voor een meer-jaren onderhoudscontract.

Van Berkel Deuren is ook dealer van Aluxe en levert verandadaken en glaswanden van dit merk. Afgelopen jaren zijn diverse projecten glaswanden bij appartementencomplexen gerealiseerd. Bewoners kiezen steeds vaker voor een glaswand om optimaal te kunnen genieten van hun balkon of loggia. Met de juiste keuze glaswand wordt een loggia of veranda een extra kamer waarin het weer goed toeven is en de tuinmeubels in zomer en winter kunnen blijven staan.

Informatie
Wilt u meer weten over onze producten kijk dan op onze website www.vanberkeldeuren.nl of kom naar onze showroom in Cuijk aan de Lange Beijerd 3 of in Haelen aan de Napeoleonsweg 132 en u krijgt van een deskundige medewerker advies over mogelijkheden en prijzen. Telefonisch zijn wij in Cuijk bereikbaar op 0485-361121 en in Haelen op 0475-400224. Wij zijn u graag van dienst.

Meer berichten