Deze drie heren zijn de Slaapmeesters.
Deze drie heren zijn de Slaapmeesters.
koop lokaal

'Een mooie dag begint met een goede nachtrust'

  •   keer gelezen   Zakelijk

OPLOO | “Kom langs in Oploo” wordt er geroepen aan de Holtmeulen in Oploo. Oploo is een bruisend dorp, en de Slaapmeesters doen hier nog een schepje bovenop. De beddenspecialisten weten de beste bedden te maken, volledig met de hand en op maat. Voor een prijs om rustig van te worden. 

Uitgerust wakker worden draagt tenslotte bij aan een zinvolle en energieke dag. Daar weten de Slaapmeesters in Oploo alles van. Met veel energie maken de vakmannen de meest comfortabele matrassen. Geheel op maat en naar wens van de slaper.

De kracht van Slaapmeesters Wim Cornelissen, Stan van Son en Leo Verberkt, zit hem in het maatwerk en vakmanschap. Van matras tot hoofdbord, alles wordt met de hand gemaakt in Oploo. “We weven nog net niet de stof” grapt slaapmeester Stan van Son. “Verder maken we écht alles zelf. We zitten al ruim 30 jaar in deze branche en weten echt wel wat goed is en, misschien zelfs belangrijker, welke grondstoffen we zeker níet moeten gebruiken.”

Op deze manier weten de Slaapmeesters de prijzen betaalbaar te houden. “Onze bedden zijn teruggebracht naar de basis. Sommige fabrikanten ontwikkelen allerlei onnodige ‘functies’ die je nooit gebruikt, maar waar wel voor betaald wordt. Wij gooien die poespas overboord, zodat enkel de kwaliteit overblijft. Dat houdt het meteen betaalbaar.” Daarnaast beschikken de slaapmeesters niet over een flitsend kantoor, snelle lease auto’s of glimmende showroom. “We leveren direct vanuit de productie, dus er zit geen detaillist tussen.”

De Slaapmeesters produceren van alles dat met een goede nachtrust te maken heeft; toppers, matrassen en zelfs complete boxspringsets. In de showroom kan de klant de diverse matrassen en toppers uitproberen. Ook voor afwijkende maten en uitvoeringen ben je in Oploo aan het juiste adres. Op die manier komt iedereen tot een persoonlijk afgestemde keuze.

Met hun ruim 100 jaar ervaring staan de Slaapmeesters voor puur vakmanschap. Combineer dit met de korte levertijden, hoge kwaliteit en juist lage prijzen en het is duidelijk dat je op de Holtmeulen 3A in Oploo moet zijn. Voor meer informatie, kijk op www.deslaapmeesters.nl, tel: 0485-209003. Of… kom langs in Oploo.

Meer berichten