Marc van Bree (rechts) en collega’s (v.l.n.r.) Jeroen Alofs, Rouven Dupont en Ibtisam El Moudni presenteren de actie van Veldsink Advies. (tekst en foto: Jos Gröniger)
Marc van Bree (rechts) en collega’s (v.l.n.r.) Jeroen Alofs, Rouven Dupont en Ibtisam El Moudni presenteren de actie van Veldsink Advies. (tekst en foto: Jos Gröniger)
koop lokaal

Veldsink Advies lokaal actief en betrokken

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | De actie spreekt boekdelen. Veldsink Advies in Gennep beloont nieuwe klanten en mensen die het lopende dienstenpakket uitbreiden met cadeaucheques ter waarde van 25 euro die besteed mogen worden bij ondernemers uit de Niersstad. “Veldsink wordt centraal ondersteund maar is lokaal geworteld”, zegt zakelijk adviseur Marc van Bree.

De vestiging in Gennep is een van de 54 kantoren die Veldsink Advies landelijk heeft. Elk kantoor heeft zijn eigen karakter en heeft de mogelijkheid autonoom te opereren. De actie met de cadeaucheques is er een voorbeeld van. “Veldsink Advies is persoonlijk en altijd dichtbij. Op onze kantoren vind je altijd een sparringpartner”, zegt Van Bree.

Diensten
Veldsink Advies is een betrouwbare partner voor particulier en bedrijf op gebied van financiën, verzekeringen en pensioenen. “We adviseren bij het afsluiten voor hypotheken voor diverse doeleinden. Onze geldverstrekkers zijn de bekende marktpartijen. Ook voor verzekeringen een pensioenen doen we zaken met de alom gerespecteerde bedrijven. We voor alle organisaties een betrouwbare samenwerkingspartner”, zegt Van Bree.
Voor bankzaken is Veldsink eveneens een belangrijke schakel. “We hebben het agentschap voor de Regiobank, en ook dat is een grote speler op de markt.” In de tijd dat de traditionele banken hun vestigingen op het platteland sluiten en cliënten verwijzen naar kilometers verderop geleden regiokantoren hanteert de Regiobank de bekende service. En dat wordt bij de klanten gewaardeerd, maar het gemak van Regiobank geniet niet bij iedereen bekendheid. “Particulieren en bedrijfseigenaren zijn huiverig om over te stappen naar een andere bank, maar het is eenvoudiger dan je denkt”, zegt Van Bree, die uitlegt hoe het werkt. “Regiobank zorgt ervoor dat automatische incasso’s van en naar je rekening aangepast worden. Het is aan te raden je werkgever en de belastingdienst te informeren maar eigenlijk verloopt de overstap drempelloos.”

Lokale actie
Bij de entrees van de diverse winkelgebieden in Gennep hangt de banner die oproept vooral bij de lokale middenstand te consumeren. Dat Veldsink Advies die opvatting deelt, blijkt uit de actie ‘Alstublieft, 25 euro voor u’. Hoewel het zou passen in de bedrijfsstrategie van Veldsink is de actie puur gericht op de Niersstad. “In de tijd dat bedrijven gebukt gaan onder Corona steken we de Gennepse ondernemers een hart onder de riem’, zegt Van Bree, “Iedereen die een verzekering afsluit of uitbreidt, een hypotheek aanpast of oversluit, een pensioenregeling afneemt of een rekening hier opent krijgt een cadeaucheque van 25 euro. Voor een aanpassing of uitbreiding van een de drie dienstenpijlers krijg je een cheque. Het shoptegoed zou op deze manier zomaar kunnen oplopen tot 75 euro”, zegt hij.
De cadeaubonnenactie is in Gennep in goede aarde gevallen. “Meer dan dertig ondernemers in het centrum omarmen ons initiatief. De actie l0oopt zolang de ‘anderhalve meter-regel’ gehandhaafd blijft”, besluit Marc van Bree.
Veldsink Advies, Spoorstraat 121 Gennep. Telefoon 048-361623. Info: www.veldsink.nl.

Meer berichten