Tjerk de Sain van Expert Cuijk.
Tjerk de Sain van Expert Cuijk.
koop lokaal

Expert Cuijk wil de mooie merken verdienen

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Je staat er niet bij stil, maar is het zo vanzelfsprekend dat het centrum van Cuijk zoveel te bieden heeft? Dat het dorp aan de Maas veel horeca en speciaalzaken heeft is volgens middenstander Tjerk de Sain van Expert geen toeval. “Het is belangrijk het aanbod te koesteren. Juist door onze klanten kunnen wij topmerken blijven aanbieden, en het verenigingsleven blijven steunen.”

Daarmee snijdt de eigenaar van de zaak in elektronische huishoudelijke apparatuur in de Maasburg een interessant onderwerp aan. Maatschappelijk ondernemen is prima, als de liefde van twee kanten komt, vindt de vriendelijke Tjerk. “Het is een kwestie van geven en nemen.”
Op de shirts van diverse sportteams en langs de lijn bij sportaccommodaties in de gemeente Cuijk prijkt de naam van Expert. Jaarlijks doneert de Cuijkse ondernemer aan aanzienlijk bedrag aan deze verenigingen. “Ook word ik meer dan eens benaderd of ik een prijs beschikbaar wil stellen voor de bingo op de feestavond”, zegt hij. Als tegenprestatie kan Expert rekenen op de klandizie van de leden van de verenigingen die hij steunt.

Door die wederzijdse steun slaagt Tjerk en zijn team er al zestien jaar in met Expert huishoudelijke apparatuur van hoog niveau te leveren. Bovendien is de service steeds uitstekend. Een deskundig en klantvriendelijk team staat daar garant voor. “Je vindt hier de huishoudelijke apparaten van de prachtige merken op een winkelruimte van driehonderd vierkante meter”, zegt Tjerk. “Wat denk je van de koffiemachines van Jura, stereoapparatuur van Bose en de stofzuigers en ventilatoren dan Dyson. Waar vind je zoveel kwaliteit op één winkelvloer?”
Dat aan het presenteren en voeren van deze topmerken een verhaal voorafgaat, realiseren zich slechts enkelen. “Het is geen vanzelfsprekendheid hoor”, zegt Tjerk, “En als je deze merken in de collectie hebt, kun je niet achteroverleunen.” De ondernemer en de leverancier leggen daarmee de lat hoog, maar de uitdaging houdt Expert Cuijk op hoog niveau. “Als ondernemer ben ik trots op hetgeen we bereikt hebben, maar het zal je duidelijk zijn dat je ervoor moet blijven werken.”

Trots is Tjerk ook op het feit dat hij de Rolls Royce onder de koelkasten op zijn winkelvloer mag showen en verkopen. De retro koelkasten van Smeg zijn het neusje van de zalm. Smeg heeft aanzien. “De apparaten met een nostalgische uitstraling zijn leverbaar in maar liefst twaalf kleuren. Daarnaast hebben we diverse andere klein huishoudelijke producten van Smeg. Ook deze zijn erg gewild bij de liefhebbers”, weet Tjerk.

De eigenaar van Expert Cuijk vertelt enthousiast over de topmerken in zijn winkel. “Maar we zijn ook sterk in de andere merken. Mijn team en ik staan ook volledig achter al onze andere producten. We willen al onze klanten tevredenstellen. Dat is ook de voorwaarde om de gunfactor te houden.”

Informatie
Adres: Maasburg 49 Cuijk.
Telefoon: 0485-314433
Site: www.expert.nl/winkels/cuijk

Meer berichten