Interieurvormgever Anne de Haas: “Elke klant heeft een eigen gevoel en voorkeur voor het interieur in zijn woning.” (Tekst en foto: Jos Gröniger)
Interieurvormgever Anne de Haas: “Elke klant heeft een eigen gevoel en voorkeur voor het interieur in zijn woning.” (Tekst en foto: Jos Gröniger)
koop lokaal

Boxmeers Tapijthuis maakt werk van interieurontwerp

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Een goed advies is waardevol. Ook bij het restylen en herinrichten van je huis is de expertise van de vakman of vakvrouw onmisbaar. Het Boxmeers Tapijthuis geniet grote bekendheid bij het stofferen van woonruimtes. Een betrekkelijk nieuwe service van de markante onderneming zijn de Interieuradviespakketten, die glashelder en verfrissende inzichten geven in de mogelijkheden

Met het advies ontzorgt het Boxmeers Tapijthuis de consument, die door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Anne de Haas, de interieurvormgever van het bedrijf aan de Sint Anthonisweg weet de vele impressies en wensen in beeld te brengen in het interieuradvies.

“We bieden twee pakketten aan. In het 2D ontwerp wordt in een bovenaanzicht de indeling van het vloeroppervlak gegeven”, zegt de expert. De schets is een weergave op schaal van de meubels en ander interieur. “Je krijgt een beeld van hoe een hoekbank en salontafel of een eethoek in de ruimte uitkomen. Ook kunnen we een wandkast op maat inpassen”, licht ze toe. De opdrachtgever krijgt het 2D ontwerp in een catalogus aangereikt. met alle stalen van de keuzes. Ook is een digitale versie beschikbaar.
De uitgebreidere versie is het 3D ontwerp, dat meer diepte geeft. “Je krijgt hier een nog beter inzicht in de nieuwe woonruimte of kantoor. Ook hier wordt een compleet pakket met alle stalen die bij het advies horen toegevoegd.”
Het interieuradvies en het daarop aansluitende moodboard vormen een opstap naar een nieuwe inrichting van huis, kantoor of andere ruimtes. “Elke klant heeft een eigen gevoel en voorkeur, en daar luisteren wij naar”, zegt Anne de Haas. Met het advies kunnen vrije keuzes gemaakt worden, en het verplicht tot niets. Evenals het ontwerp van een binnenhuisarchitect is het interieuradvies niet gratis. “Voor het 2D ontwerp wordt een vergoeding van 250 euro gevraagd. De 3D versie kost 500 euro”, zegt de vormgever, “Je kunt ook een deelpakket laten maken. Daarnaast bieden we een uur gratis thuisadvies aan, waarin vloer, wand en raamdecoratie worden meegenomen. Voor een uitgebreider en diepgaander interieuradvies raden we de bovengenoemde pakketten aan.”

Voor het verwezenlijken van het ontwerp heeft het Boxmeers Tapijthuis het advies en een ruime collectie materialen voor wand en vloer en raamdecoratie in huis. Dat geldt in mindere mate voor de meubels. Door een mooie samenwerking met Boxmeerse bedrijven kan het Tapijthuis wel de regie in handen houden en blijven de lijnen kort. Kasten en wandmeubels worden op maat gemaakt door Weren Interieurbouw uit Boxmeer. “Voor de verlichting werken we samen met Van Bon Elektro”, vertelt Anne de Haas.

Het Boxmeers Tapijthuis is het bedrijf dat al decennialang een scala aan vloerbedekkingen, houten vloeren en laminaat levert. Ook voor raamdecoraties en wandbekledingen is er een arsenaal aan mogelijkheden. “Actueel zijn de wandpanelen van Dock Four. Deze zijn esthetisch en akoestisch erg sterk. In onze zaak vertellen we er graag meer over”, besluit Anne de Haas.

Informatie
Adres: Sint Anthonisweg 6 Boxmeer.
Telefoon: 0485-573112
Site: www.boxmeerstapijthuis.nl

Meer berichten