koop lokaal

'Het is mijn taak om uw boodschap duidelijk over te brengen.'

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Ondernemers kunnen dan wel nog zo goed werk afleveren, als ze niet zichtbaar zijn, komt niemand hier achter. Door het bedrijfspand, de auto van de zaak of juist de werkkleding te voorzien van logo’s, weet iedereen met welke topondernemer ze te maken hebben. Stickeriets in Cuijk kan dit allemaal regelen. “Het is mijn taak om uw boodschap duidelijk over te brengen.”

De eenmanszaak Stickeriets wordt gerund door Karel ten Haaf, een gedreven persoon die vanuit een uit de hand gelopen hobby een bedrijf is gestart in stickerwerk. Omdat Karel alleen werkt, kan hij de lijntjes kort houden en snel handelen. Dit uit zich in duidelijke afspraken, scherpe prijzen en vakkundige montage. In 7 stappen voorziet Karel dan ook in een handomdraai alles van de juiste stickers en belettering.

De 7 stappen
Het stappenplan begint bij de aanvraag en het adviesgesprek. Binnen 24 uur na de aanvraag wordt er contact met je opgenomen voor een adviesgesprek. “Plakken begint met brainstormen” vertelt Karel. “In het adviesgesprek wordt er besproken wat je wilt uitstralen. Op basis van de gemaakte keuzes wordt er een scherp geprijsde offerte opgemaakt.”

Ga je met de offerte akkoord, dan kan het echte werk beginnen. “Jouw ideeën worden gevisualiseerd in de ontwerpafdeling. Wanneer het ontwerp klaar is, krijg je de kans om feedback te geven”. Na de goedkeuring wordt er een plakafspraak gemaakt. “Ik werk alleen met hoogwaardige materialen en folies van onder ander 3M en Avery, om zo de kwaliteit te waarborgen.” Het plakken van marketingauto’s en carwraps gebeurt in de werkplaats, onder schone en droge omstandigheden om zo tot het beste resultaat te komen. Deel van de service is dat Karel de auto thuis komt ophalen, en naderhand bestickerd weer netjes terugzet.

“Wanneer alles naar tevredenheid is beoordeeld, leveren we de bestickering op.” Bij de oplevering vindt meteen, samen met jou, een laatste controle plaats. Pas als je echt tevreden bent, is Karel dit ook. Maar hij zal nog wel een oogje in het zeil houden en binnen twee weken eventjes bellen om te vragen of alles naar wens is. “Een goede relatie met de klanten is immers uiterst belangrijk.”

Particulieren
Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen bij Stickeriets terecht. “Denk bijvoorbeeld aan kleine stickers voor een wegwijsbord op uw bruiloft, de naam voor op een geboortebord of muurstickers.” Maar ook voor het bedrukken van textiel staat Karel garant. “Ieder kledingstuk wordt door middel van flex en een kwalitatieve transferpers bedrukt. Zolang je de (was)voorschriften aanhoudt kun je jaren lang plezier hebben van uw gepersonaliseerde kleding.”

Verder informatie
Momenteel is Stickeriets gevestigd aan de Ewinkel 12 in Cuijk. “Op dit moment werk ik aan een andere locatie en gaan ik rond de derde helft van het jaar werken vanuit Oeffelt.” Op de hoogte blijven van deze vorderingen? Houdt www.stickeriets.nl of de facebookpagina goed in de gaten. 

Meer berichten