Coen Hendriks (L) en Ron van den Heuvel (R) zijn trots op de vernieuwde en uitgebreide bovenverdieping bij Kees Arts. (Tekst: en foto Jos Gröniger)
Coen Hendriks (L) en Ron van den Heuvel (R) zijn trots op de vernieuwde en uitgebreide bovenverdieping bij Kees Arts. (Tekst: en foto Jos Gröniger)
koop lokaal

Na restyling en verbouwing nog meer beleving bij Kees Arts Mannenmode

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Kees Arts Mannenmode, Jeans & Casualwear for men. Dat de lange naam past bij de winkel is duidelijk als je de winkel bezoekt in hartje Boxmeer. Met ruim 700m2 verdeeld over twee etages is Kees Arts in de regio verreweg de grootste winkel in mode voor de man. De zaak die vroeger de naam Arts en Nooyen voerde is sinds 1965 toonaangevend in mannenmode en een regionaal begrip, maar is de laatste jaren ook de grootste winkel in jeans en casualwear for men. 

De jeansafdeling bevindt zich op de eerste etage. Verrassend is het ruime aanbod en het merkenpakket. De bovenverdieping is afgelopen januari uitgebreid en compleet gerestyled met een geheel eigen afdeling voor de jeans achter in de winkel op de tweede etage.

Coen Hendriks en Ron van den Heuvel zijn verantwoordelijk voor de jeansafdeling. De mannen met meer dan twintig jaar verkoop ervaring staan symbool voor het hechte verkoopteam bij Kees Arts. Ook zijn hun collega’s op de mannenmode-afdeling zijn al geruime tijd in dienst, en dat zorgt voor vertrouwde gezichten bij de klanten. “Je merkt dat zij dit prettig vinden. Klanten stellen het ook op prijs dat je op de hoogte bent van hun smaak en voorkeur”, aldus Coen.

Coen en Ron werken vooral op de jeansafdeling samen met drie weekendhulpen. Door de verbouwing in januari heeft de bovenverdieping een indeling gekregen die ruim en licht is. “We zijn een stuk groter geworden”, zegt Ron, wijzend naar het achterste deel. “Dit was tot voor kort het magazijn en kantoor en is nu een aparte afdeling geworden waar wij onze jeans presenteren. Naast de ruimere indeling is er gezorgd voor meer beleving in de winkel. Het moet gezellig ogen en de klant moet zich op zijn gemak voelen bij ons. We hebben de oude shops vernieuwd, zodat de merken nu nog beter tot hun recht komen.”

De merken die groot worden aangeboden op de bovenetage zijn PME, Vanguard, Cast Iron, Blue Industry, Desoto en Superdry. In de winter wordt het merkenpakket uitgebreid met Gabba en Matinique. “We zijn blij met de komst van deze nieuwe merken ”, zegt Coen. “De Scandinavische merken hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en zijn een aanvulling op het geheel”, oordeelt Ron. Met vooral Gabba hoopt Kees Arts Mannemode ook een nieuwe jongere doelgroep aan te spreken. “Straks kan ook de jeugd vanaf vijftien jaar terecht bij ons.”

Door de verbouwing, de restyling en het uitbreiden en verdiepen van de collectie probeert Kees Arts steeds weer om aan de wensen van de klant te blijven voldoen. “We vinden het belangrijk om klanten een fijne en prettige ervaring te geven in onze winkel. Dat we daarin ruimschoots slagen blijkt wel uit de vele positieve reacties van onze klanten op de doorgevoerde verbouwing ”, besluiten Ron en Coen.

Informatie
Adres: Steenstraat 73, Boxmeer
Telefoon: 0485-571378
Site: www.keesartsmannenmode.nl

Meer berichten