Mark Gerritsma van WitteWoning Makelaars Land van Cuijk & Maasduinen.
Mark Gerritsma van WitteWoning Makelaars Land van Cuijk & Maasduinen.
koop lokaal

Verkoop en koop je woning voordelig bij WitteWoning Makelaars Land van Cuijk & Maasduinen

  •   keer gelezen   Zakelijk

MILL | Wilt U verhuizen? Dan bent U bij WitteWoning Makelaars aan het juiste adres. Mark Gerritsma helpt U met het verkopen van uw huis, geeft advies op maat en biedt vervolgens ook aankoopbegeleiding. Dankzij de samenwerking met andere WitteWoning Makelaars kunt U bij deze franchise veel geld besparen. Snel, persoonlijk en correct: een full-service makelaar. 

WitteWoning Makelaars is een franchise organisatie waar Mark begin dit jaar bij is aangesloten voor de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Sinds 2013 was hij werkzaam in commercieel vastgoed, voordat hij overstapte naar de particuliere branche. Hij besloot voor de franchise te gaan met alle voordelen van dien; voor hem en voor de consument.

Gratis waardebepaling
De vraag naar huizen is op het moment veel groter dan het aanbod. Er zijn veel mensen die twijfelen over het verkopen van de woning. Daarom biedt WitteWoning Makelaars een vrijblijvende, kosteloze en betrouwbare waardebepaling waarmee een afgewogen beslissing gemaakt kan worden.

Huis verkopen
Kiest U ervoor de woning te verkopen? Dan staat de makelaar klaar om alles snel te regelen. Meestal duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat de woning online en in de verkoop staat, maar als er haast achter zit kan het ook al binnen één werkdag geregeld zijn.

Scherpste courtage
Waarom dan bij WitteWoning Makelaars uw huis verkopen? Het antwoord: U zult fors besparen. Dankzij een geautomatiseerde dienstverlening en omdat de makelaars van WitteWoning Makelaars vanuit huis werken, bespaart U al snel dertig tot veertig procent op de makelaarskosten. “De meeste makelaars hebben een opstart tarief. Dit is dan wel inclusief BTW, maar daar komt ook nog een courtage tarief exclusief BTW bij. Wij bij WitteWoning Makelaars hanteren enkel het courtage tarief inclusief BTW, waar alles in zit. Dat is wel echt een unieke eigenschap van ons.”

Gratis aankoopadvies
Na de gratis waardebepaling wordt de verkoopstrategie doorgesproken en afgestemd naar uw wensen. Hier wordt de eigen woning in beeld gebracht en er wordt overlegd met een hypotheekadviseur. Ook biedt WitteWoning Makelaars betrouwbare aankoopbegeleiding. Mark kan als aankoopmakelaar mee om nieuwe woningen te bekijken en helpt bij de onderbouwing van het gewenste bod. “Het voordeel hiervan is dat mijn klant misschien niet het hoogste bod heeft geboden, maar dankzij de juiste onderbouwing toch vaak wordt gekozen.” Verkoopt U uw huis via WitteWoning Makelaars, dan krijgt U daar gratis aankoopadvies voor terug om de koop en verkoop zo gunstig mogelijk op elkaar af te stemmen.

Flexibel
Een persoonlijke begeleiding staat bij WitteWoning Makelaars voorop. Dat maakt namelijk meer mogelijk. De makelaar is erg flexibel om het voor de consument zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Daarom is WitteWoning Makelaars dagelijks te bereiken, ook in het weekend en op feestdagen. Het kantoor is 365 dagen per jaar bereikbaar.

Informatie:
Regio Land van Cuijk & Maasduinen
Telefoon: 0485-202025
Email: lvcm@wittewoningmakelaars.nl
Site: www.landvancuijkmakelaardij.nl
Openingstijden:
        Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 22.00 uur
        Zaterdag en zondag: 9.00 – 17.00 uur
        Feestdagen: 9.00 – 17.00 uur

Meer berichten