Overhandiging van de cheques van de actie 'Spaar je club gezond'.
Overhandiging van de cheques van de actie 'Spaar je club gezond'. (Foto: PLUS Verbeeten)

Klanten PLUS Verbeeten sparen 20 mille voor lokale verenigingen

  •   keer gelezen   Zakelijk

OVERLOON | Klanten van PLUS Verbeeten hebben 20.000 euro bij elkaar gespaard voor lokale clubs en verenigingen in Overloon en Vierlingsbeek. Het hoogste bedrag, van 1072 euro, is gespaard voor Stichting De Huibuuke uit Overloon. 

Tot en met zaterdag 13 november konden klanten van PLUS Verbeeten sponsorpunten sparen voor hun favoriete club of vereniging, om hen zo een financieel steuntje in de rug te geven. Jan Verbeeten: “Wat fijn om te merken dat onze omgeving de lokale clubs en verenigingen zo’n warm hart toedraagt en enorm enthousiast mee gespaard heeft. We realiseren ons allemaal dat het verenigingsleven het erg zwaar heeft vanwege alle maatregelen. Daarom zijn we erg trots dat we het lokale verenigingsleven met deze spaaractie kunnen steunen. We bedanken alle klanten die zich hebben ingezet om een mooi bedrag voor hun club of vereniging bij elkaar te sparen.”

‘We bedanken alle klanten voor het sparen voor hun club’

Spaar je club gezond
Met de unieke spaaractie ‘Spaar je club gezond’ heeft PLUS landelijk onder 6200 deelnemende clubs en verenigingen het bedrag van ruim 3,2 miljoen euro verdeeld. De clubs en verenigingen mogen het bedrag dat ze ontvangen, naar eigen inzicht besteden.

Meer berichten