<p>Jan Berkvens (links) kreeg in augustus het predicaat &#39;Koninklijk Hofleverancier&#39;. Het bijbehorende wapen kreeg hij uit handen van toenmalig burgemeester Karel van Soest. (foto: Harm Cornelissen)</p>

Jan Berkvens (links) kreeg in augustus het predicaat 'Koninklijk Hofleverancier'. Het bijbehorende wapen kreeg hij uit handen van toenmalig burgemeester Karel van Soest. (foto: Harm Cornelissen)

(Foto: Harm Cornelissen)

Jan Berkvens Electro World gaat medio 2022 verhuizen

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Jan Berkvens Electro World in Boxmeer gaat per medio 2022 verhuizen naar een nieuwe locatie in het Boxmeerse centrum. De elektronicawinkel vertrekt naar een winkelpand op de hoek van de Koorstraat met Den Entrepot. “Behalve verhuizen gaan we ook flink uitbreiden”, vertelt winkeleigenaar Jan Berkvens.

Door Martijn Schwillens

De verhuizing werd afgelopen woensdag wereldkundig gemaakt met een kort filmpje dat door de Vrienden van Olympia’18, waar Jan Berkvens lid van is, werd gedeeld. “Dat is een keer wat anders, ik krijg er veel reacties op”, lacht hij. De verhuizing is volgens Berkvens een investering in de toekomst. “We gaan van 300 vierkante meter straks naar 700 vierkante meter winkeloppervlak, zodat er straks een mooie basis staat voor de jaren die komen, ook voor mijn zoon Sander.”
Berkvens geeft aan dat de vraag naar goede en betrouwbare elektronica en inbouwapparatuur nog steeds groeiende is. “Mensen willen daarbij ook kunnen rekenen op een stuk service en terecht kunnen in een fysiek winkelpand waar ze met hun vraag goed geholpen worden, waarbij we natuurlijk onze ogen niet sluiten voor een online dienstverlening. Ook daarin hebben we afgelopen jaren flinke stappen gezet. Zodoende hebben we straks het beste van twee werelden”, legt hij uit. “Door de uitbreiding kunnen we het assortiment nog beter presenteren. Daarnaast zullen we ook een kleine werkplaats hebben voor reparaties.”

Verbouwing
In het nieuwe pand, waar voorheen een kledingwinkel was gevestigd, moet nog wel het nodige gebeuren. “Er zit bijvoorbeeld enkelglas in de ruiten. De ramen gaan we vervangen door inbraakwerende ramen, maar we moeten ook nog kritisch kijken naar de indeling van de winkel, want het wordt een stuk groter. Wat onveranderd blijft, is dat Jan Berkvens Electro World gewoon die lokale held blijft waar je terecht kunt voor alles op het gebied van elektra. En tot 1 mei blijft iedereen welkom in onze huidige winkel.”

Meer informatie: Jan Berkvens Electro World, Koorstraat 69, Boxmeer, tel. 0485-571 634 en janberkvens.nl

Meer berichten