Europarlementariërs bezoeken Emons Group

  •   keer gelezen   Zakelijk
GENNEP - Op uitnodiging van de Gennepse partijgenoten brengen de CDA Europarlementariërs Wim van de Camp en Jeroen Lenaers vrijdagmiddag een bezoek aan het Niersstadje en aan Emons Group in Milsbeek.

[image=293252]

Deze delegatie van EU parlementariërs zal samen met de Gennepse CDA afdeling een werkbezoek brengen aan het internationaal georiënteerde bedrijf Emons.
EU parlementariër Jeroen Lenaers (30) is afkomstig uit het Limburgse Stramproy en is tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei verkozen tot EU parlementariër. Hij wordt gezien als de Limburgse opvolger van Ria Oomen die 25 jaar lid is geweest van het Europees Parlement.

[image=293251]

Wim van de Camp (61) is tijdens de verkiezingen in mei voor een tweede termijn verkozen tot EU parlementariër. Hij is woordvoerder transport en logistiek. Beide heren zullen zich bij Emons laten informeren over zaken, waar een internationaal georiënteerd bedrijf zo al tegen aanloopt bij het zaken doen binnen Europa. Hierbij moet onder andere gedacht worden aan de Europese arbeidsmarkt en belemmeringen ten aanzien van (Europese) wet- en regelgeving binnen de transportsector.
Meer berichten