JAVO ontwikkelt bedrijfsverzamelgebouw

  •   keer gelezen   Zakelijk
ZEELAND/GENNEP - JAVO Vastgoed uit Gennep ontwikkelt in samenwerking met aannemer van der Horst uit Mill een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Voederheil II in Zeeland. Het nog te bouwen pand bestaat uit zes multifunctionele bedrijfsunits.

[image=292496]

“De bedrijfsunits krijgen een oppervlakte van circa 105 vierkante meter, geheel op de begane grond gelegen. Optioneel is een verdieping mogelijk. De units zullen worden voorzien van een vlakke betonvloer, aluminium kozijnen met isolerende beglazing, overheaddeur en een meterkast”, vertelt Luuk Arts van ontwikkelaar JAVO Vastgoed. Het buitenterrein van het gebouw zal gemeenschappelijk in gebruik worden genomen en wordt grotendeels verhard voor parkeerplaatsen. Bij iedere bedrijfsunit horen twee parkeerplekken. Verder zal het terrein met hekwerk worden omsloten.

Kleinbedrijf en opslag
Het bedrijfsverzamelgebouw is uitermate geschikt voor kleinschalige bedrijven ten behoeve van opslag en/of productie. “-Het bedrijfsverzamelgebouw is onder andere bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf of zzp-ers die nu bijvoorbeeld vanuit huis werken, maar willen professionaliseren. Ook voor opslag is het pand geschikt”, aldus Arts.
“Bijkomend voordeel van het gebouw is dat de bedrijven elkaar kunnen inspireren. Dat leidt tot meer innovatie. Daarnaast kunnen bedrijven ook profiteren van elkaars expertise, arbeid en netwerk.”

Prijs
Op dit moment zijn er nog geen schetsen van het plan aanwezig. “Wij willen eerst vanuit de regionale ondernemers vernemen of er interesse bestaat voor zo’n gebouw”, zegt Arts. De prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld, maar een unit zal zo’n 100.000 euro kosten (vrij op naam). Afhankelijk van de interesse kan begin 2015 met de bouw worden gestart.
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij verkoopmakelaar Rob Habraken van Bernheze Makelaars uit Uden: (04 13) 24 38 18.
Meer berichten