'Mooiste Bar': De Douairière in Boxmeer

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - Het horecavakblad Entree Magazine heeft de bar in De Douairière in Boxmeer uitgeroepen tot de mooiste van Nederland. Maar liefst 50 procent van alle publieksstemmen werd de afgelopen maanden uitgebracht op het Boxmeerse grand café.

[image=256169]

De eigenaren Vincent Ronnes en Anneke van den Heuvel zijn 'geweldig blij'. Ronnes vertelde 'Entree Magazine' na de uitreiking in Zandvoort: "Deze wedstrijd is een geweldig leuk initiatief en we zijn geweldig blij met deze prijs. Met alleen de nominatie waren we al heel blij. Het creëert trots en dat wil je hebben in je zaak."
Ook de jury was lovend over De Douairière: “De 'Mooiste Bar van Nederland' moet in ieder geval onderscheidend zijn. En dat is die van grand café De Douairière in Boxmeer. Hier durfden de ondernemers op een onverwachte plaats te kiezen voor een afwijkende aanpak. De bar is een totaalplaatje: comfortabele krukken, afwijkende kleuren en materialen én goede lichtoplossingen bieden een perfecte beleving. De bar is de verbindende factor tussen het voorste gedeelte van het grand café waar de buitenwereld via een doorgaande straat en het Raadhuisplein aan de gasten voorbijtrekt, en het achterste gedeelte waar de gasten juist uitzicht hebben op de tuin waardoor ze zich aan de hectiek van alledag kunnen onttrekken.”
Meer berichten