Mooiland levert project Cuijkse Cantheelen op

  •   keer gelezen   Zakelijk
CUIJK - Mooiland Maasland draagt maandag 16 januari de sleutels over aan de huurders van de dertien appartementen in het nieuwbouwproject Cuijkse Cantheelen. De bouw heeft een jaar in beslag genomen. Op de begane grond zijn nog diverse ruimten voor commerciële doeleinden beschikbaar.

[image=201800]

De appartementen op de hoek van Vorstendom en Deken van de Ackerhof zijn onderdeel van bouwfase 1a van het project. Ze zijn met de lift bereikbaar, hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers een badkamer met toilet, separaat tweede toilet, balkon en een fietsberging. Acht appartementen hebben een vaste parkeerplaats. De gebruikersoppervlakten van de woningen variëren van 88 m2 tot 105 m2. "Er is veel animo voor de appartementen", aldus Marjan Hendriks, woonconsulent bij Mooiland Maasland. "De appartementen zijn ruim van opzet, liggen vlakbij het centrum en zien er prachtig uit. Ze waren dan ook snel vergeven."

Bouwfase twee
Bouwfase twee bestaat uit de realisatie van hof 2 en 3 van de Cuijkse Cantheelen. Hier komen huur- en koopwoningen van Mooiland, verzorgingshuisappartementen en verpleeghuisplaatsen voor Zorgcentra Pantein met bijbehorende zorg- en welzijnvoorzieningen. Onder de hoftuinen van beide hoven komt een groot aantal parkeerplaatsen. De bouw van deze fase start volgens planning in april 2013.

Cantheelen
De Cuijkse Cantheelen wordt een prachtige nieuwe wijk in het oosten van Cuijk. De wijk ligt tussen het rivierenlandschap van de Maas en het historisch centrum van het dorp. Dichtbij natuur en cultuur, met alle voorzieningen binnen handbereik. Jong en oud, zorgbehoevend of niet, iedereen kan een plek vinden in deze nieuwe wijk. Mooiland Maasland, Zorgcentra Pantein en gemeente Cuijk werken intensief samen om deze wijk te realiseren. Voor meer informatie: www.cuijksecantheelen.nl.

Verhuurbaar
De commerciële ruimten op de begane grond zijn opgedeeld in vier compartimenten. Ze zijn verhuurbaar vanaf 64 m2 en samenvoegen kan ook. Geïnteresseerden kunnen terecht bij Smedema Makelaars en Taxateurs te Gennep, telefoon (0485) 512495, e-mail: .
Meer berichten