Open Huis Dagen bij Bochane Boxmeer

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - Fiat-dealer Bochane Boxmeer, Nijmegen, Almere, Lelystad en Arnhem opent van 26 tot en met 29 januari de deuren voor iedereen die op zoek is naar een zuinige belastingvrije auto. Tijdens de Open Huis Dagen maken ze de aanschaf extra aantrekkelijk. De klant ontvangt dan tot 2000 euro aan Open Huis Bonus, bijvoorbeeld op de Fiat Bravo.

[image=202404]

Sinds de aanschaf van zuinige auto’s in Nederland door de overheid extra wordt gestimuleerd met aantrekkelijke belastingvoordelen, is het aantal verkochte zuinige auto’s explosief gestegen.

"Met de Panda 1.2, de 500, de 500 Cabrio en de Punto Evo MultiJet 85 leveren wij modellen die zijn vrijgesteld van BPM en wegenbelasting en waarmee zakelijke rijders in de 14% bijtellingcategorie vallen", verklaart dealer Bochane. "Daarnaast bieden deze modellen ook voor ondernemers een aantrekkelijk fiscaal voordeel. Zo mogen deze auto’s al binnen twee jaar zakelijk worden afgeschreven, ten opzichte van vijf jaar voor reguliere modellen, omdat ze als een milieu-investering worden beschouwd. En daarmee vormen ze ook als bedrijfsauto een meer dan aanlokkelijke propositie."

Voordelen
Overigens beperken de financiële voordelen van deze belastingvrije modellen van Fiat zich niet alleen tot fiscale vrijstellingen. Met name de dieselmotoren in de Punto Evo verbruiken aanzienlijk minder brandstof dan hun soortgenoten, wat samen met de lage dieselprijs tot grote besparingen leidt. Daarnaast biedt Fiat momenteel zeer gunstige financieringsmogelijkheden op zijn modellen.

Bochane in actie
Fiat noteert in Europa al drie jaar lang de laagste gemiddelde CO2-uitstoot*, wat betekent dat het merk over de gehele linie het laagste gemiddelde brandstofverbruik heeft. Fiat-dealer Bochane: kijk voor acties op www.bochaneinactie.nl. Bochane Boxmeer is gevestigd aan de Beugenseweg 53a, Boxmeer, telefoon (0485) 57 12 44.
Meer berichten