Overeenkomst voor Floriade 2012

  •   keer gelezen   Zakelijk
VIERLINGSBEEK - De officiële start van de Floriade 2012 komt steeds dichterbij. Vivara is dan ook bijzonder trots dat zij hieraan gaat deelnemen. Dat doet zij niet alleen! De inzending is tot stand gekomen door de krachten van diverse natuurorganisaties met elkaar te bundelen.

De partners bij de Floriade 2012 zijn dan ook niemand minder dan Vogelbescherming Nederland, IVN, De Vlinderstichting, RAVON, Stichting Egelbescherming en Stichting Eekhoornopvang. Stuk voor stuk dragen ze de natuur een warm hart toe. Met zijn allen willen zij u de natuur laten ervaren en u tevens een stapje dichter bij de natuur brengen. De naam van de gezamenlijke inzending is dan ook “Through Animal Eyes”.

[image=202929]

Ondertekening
Op 28 januari ondertekenden Vivara en zes natuurorganisaties het samenwerkingsconvenant voor de gezamenlijke inzending op de Floriade. Deze organisaties waren Vivara, IVN, Vogelbescherming Nederland, De Vlinderstichting, RAVON, Stichting Egelbescherming en Stichting Eekhoornopvang. De ondertekening vond plaats te Vierlingsbeek in het bijzijn van maar liefst 200 groene vrijwilligers. Aansluitend hebben al deze vrijwilligers deelgenomen aan diverse workshops georganiseerd vanuit de verschillende natuurorganisaties en kregen zij eveneens een rondleiding in de natuurtuin en het bezoekerscentrum bij Vivara te Vierlingsbeek.
De vrijwilligers waren allen zeer onder de indruk van deze bijzondere dag die tevens het startpunt vormt voor een unieke samenwerking tijdens de Floriade 2012. Kortom, er kan worden teruggeblikt op een enerverende en drukke zaterdag in het natuurlijke Vierlingsbeek.
De Floriade vindt plaats van 5 april t/m 7 oktober 2012. Dus kom beslist een kijkje nemen en ervaar de wereld door de ogen van de dieren!

Meer berichten