Overname Kapsalon Gerrits in Cuijk

  •   keer gelezen   Zakelijk
CUIJK - Kapsalon Gerrits is al meer dan dertig jaar een begrip in Cuijk. Het bedrijf is sinds 1 november in handen van Tamara Bot en Marloes Willems-Schuurman, die er beiden al tien jaar werkzaam zijn. "Wij hebben veel vertrouwen in een zeer succesvolle voortzetting van onze kapsalon", aldus Cindy Gerrits.

[image=230307]

“Wij willen heel graag onze klanten bedanken voor de geweldige, fijne werkjaren en zijn trots dat het door Tamara en Marloes kan worden voortgezet”, zegt Cindy over de overname door beide dames.
Tamara en Marloes (allebei 27) zijn al jarenlang vriendinnen en zien met de overname van Kapsalon Gerrits ‘een droom in vervulling gaan’. “We vullen elkaar goed aan. Er is altijd al een ‘klik’ geweest”, vertelt Tamara. “Ik heb altijd gezegd: ‘Als ik genoeg ervaring heb, dan wil ik graag mijn eigen salon. En Marloes ook, dus toen we de kans kregen, zijn we er meteen ingestapt.”

'Niet veranderen'
De bedrijfsnaam ‘Kapsalon Gerrits’ houdt het tweetal bewust in tact. “Iets wat goed is, moet je niet persé willen veranderen”, legt Marloes uit. “Iedereen kent de salonnaam en er verandert voor vaste klanten dan ook helemaal niks, omdat wij er ook al werkten. Wel gaan we bewust inzetten om meer jongeren naar de salon te trekken. Maar dat wil niet zeggen dat anderen hier niet welkom zijn. Wij zijn echt een kapsalon voor iedereen. Het is natuurlijk erg spannend, maar het is vooral ook heel erg leuk!”

Social Media
Eén van de manieren waarop Marloes en Tamara de jonge doelgroep willen bereiken, is de inzet van social media. “Dat is helemaal mijn ding”, lacht Tamara. “Elke week zetten we op Facebook tips en tricks. Ook is de salon actief op Twitter, zodat we ook snel kunnen inspelen op acties of vragen van onze klanten.”
Via Twitter en Facebook is de salon te vinden via @kapsalongerrits.
Meer berichten