Succesvolle BoRa Masterclass ook weer in 2013

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - In samenwerking met Bol Adviseurs organiseert Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen de BoRa Masterclass. Onder professionele begeleiding gaat een groep van tien tot vijftien ondernemers, acht keer per jaar met elkaar om de tafel om zo van elkaar te leren. Ook in 2013 vindt de masterclass weer plaats.

[image=226862]

Tijdens de BoRa Masterclass komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Van de stijl van leidinggeven tot performance management of over hoe een offertetraject succesvol in te richten. De deelnemers worden daarbij professioneel begeleid door selfmade ondernemer Drs. Harry Wijnhoven. Vanuit het niets bouwde hij meerdere ICT-bedrijven op waar hij uiteindelijk als directeur afscheid nam van een bedrijf met vierhonderd medewerkers. Tegen- woordig helpt hij mensen meer te bereiken door hun eigen talenten en passie, zowel zakelijk als privé, te ontwikkelen.

Kijkje...
In 2012 liep er een Masterclass met negen deelnemers. De bedrijven die deelnamen waren Comfort en Warmte, Stichting Jobstap, Novares architecten, Aannemingsbedrijf Hofmans Wonen, S.A.M. precision, Neteyes, Peters Constructiebedrijf Heijen, Brands Metaaltechniek en Profile Weys Tweewielers. “Heel gevarieerde bedrijven en dat is ook precies wat de Masterclass zo waardevol maakt”, erkent Johan Driessen van Novares. “Iedere bijeenkomst heeft me tot nu toe iets opgeleverd. Of het nu een bewustzijn is, een idee en zelfs een mogelijk verdienmodel! Dat komt ook door de sfeer binnen de groep. Wil je de masterclass optimaal benutten, dan moet je durven je ziel bloot te geven.”

Deelnemen?
Geïnteresseerde ondernemers kunnen contact opnemen met Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen via telefoonnummer (0485) 450 113 of per e-mail via en vragen naar Fabian Miceli. Er kunnen maximaal vijftien ondernemers deelnemen. Inschrijven kan nog tot 1 december 2012, maar deelname is niet kosteloos.
Meer berichten