Weemen beste familiebedrijf van Nederland

  •   keer gelezen   Zakelijk
HAPS - Weemen Drukwerk en Communicatie uit Haps is tijdens de landelijke verkiezing van de Family Fundament Award, afgelopen vrijdag, gekozen tot beste familiebedrijf van Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door het Centrum van het Familiebedrijf.

[image=225236]

De landelijke finale bestond uit 11 familiebedrijven die in de regionale voorrondes genomineerd waren. De jury lette vooral op maatschappelijk verantwoord ondernemen, toekomstvisie, goed bestuur, klanttevredenheid, strategie en financieel beleid. Het juryrapport licht de keuze voor Weemen als winnaar toe: "Vanuit het besef dat er zware concurrentie is in deze sector, werkt Weemen hard aan het in stand houden en zelfs versterken van de huidige positie in de markt. Dit bereikt de familie door lokale betrokkenheid te koppelen aan moderne technieken en aandacht voor duurzaamheid. Hiermee is het familiebedrijf toekomstbestendig."

Weemen
Weemen Drukwerk & Communicatie is totaalleverancier van kwaliteitsdrukwerk en communicatiediensten. Het familiebedrijf vindt zijn oorsprong in 1974 en is inmiddels uitgegroeid tot vijf vestigingen (Haps, Boxmeer, Druten, Gemert en Horst) en 75 medewerkers. Naast een nuchtere en no-nonsense aanpak staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Weemen mag zich 100% eco noemen door de vele milieumaatregelen die ze hebben genomen, o.a. CO2 neutraal produceren, FSC-certificering en de ISO Milieuzorg 14001.
Meer berichten