Businesscentre Boxmeer klaar voor de start

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - In Boxmeer wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw waar ondernemers kantoor- en vergaderruimte kunnen huren. Businesscentre Boxmeer, dat onderdeel is van Businesscentre Maasvallei, gaat binnenkort van start.

[image=224663]

Businesscentre Boxmeer mag gerust een broedplaats voor ondernemers worden genoemd. Hoewel de ondernemers die in Businesscentre Boxmeer zijn gevestigd ieder hun eigen onderneming hebben met bijbehorende specialisaties en klantenkring, vormt het multifunctionele gebouw een grote gemeenschappelijke deler die zorgt voor nieuwe inspiratie, meer creativiteit en samenwerking.

Bedrijfsactiviteiten
In Businesscentre Boxmeer ontplooien ondernemers hun eigen bedrijfsactiviteiten, maar is er ook ongedwongen contact tussen de huurders onderling. Niet alleen worden kennis en ervaring met elkaar gedeeld, ook wordt er handig gebruik gemaakt van elkaars connecties en netwerk wat vaak resulteert in nieuwe opdrachten en werkzaamheden.
Voor startende ondernemers, maar ook voor ondernemers die meer willen halen uit hun bedrijf, is Businesscentre Boxmeer een ideale werkplek waar alle facetten van modern ondernemerschap bij elkaar komen. Tel daar de flexibele huurmogelijkheden en het grote aantal voorzieningen bij op en ondernemers zijn verzekerd van een prima basis voor een solide toekomst van hun bedrijf!

Gezocht
Voor de vestiging in Boxmeer zoekt Businesscentre Maasvallei nog een Businesscentre-ondernemer. Ondernemend, commercieel, representatief, net HBO-afgestudeerd, kennis van nieuwe media en woonachtig in de regio Boxmeer zijn kenmerken van het profiel dat past bij deze ondernemer. Afgestudeerde jongedames (maar ook heren) die zich herkennen in dit profiel kunnen zich per mail (inclusief motivatie en cv) melden op en worden vervolgens uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek.
Meer berichten