La Tertulia: inspireren en inspiratie opdoen

  •   keer gelezen   Zakelijk
SINT AGATHA - Een combinatie van authenticiteit, natuur en verfijnde eenvoud... La Tertulia, verscholen achter een groene bomenhaag aan de Hantert 6 in Sint Agatha, is in alle opzichten een inspiratielocatie voor bedrijven, instellingen en kunstliefhebbers. “Toen we begonnen met de verbouw van La Tertulia wist ik dat op deze prachtige plek, mensen bij elkaar moesten komen. Van dans tot vergaderen; er is veel mogelijk zodra het vanuit inspiratie komt”, aldus eigenaresse Tulia Aben.

[image=224166]

Om maar meteen toe te voegen dat ‘vergaderlocatie’ niet de lading dekt. “Het woord La Tertulia is een verwijzing naar mijn naam en vindt zijn oorsprong in de Spaanse taal. ‘Tertulia’ is een moment: een informeel samenzijn waarin gelijkgestemden kennis uitwisselen en aan elkaar overdragen.”

Inspiratielocatie
“La Tertulia is vooral een inspiratielocatie”, vervolgt Tulia. “Bedrijven en organisaties kunnen hier terecht voor hun eigen bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld vergaderingen of teambuilding. Maar er worden ook cursussen meditatie, mindfullness, yoga et cetera gegeven in de stilteruimte en de tuinen. Er is ook een atelier voor creatieve workshops, een theetuin met een pittoreks huisje voor coachingbijeenkomsten en kleine groepen. Zelf geef ik een workshop over verbinding aan groepen en individuen. La Tertulia is een ‘broedplaats’ voor diverse onderwijsinstellingen.”
“Het maakt niet uit wie er komt, voor mij is het meest belangrijke dat er een juiste setting wordt gecreeërd die drempels wegneemt en ervoor zorgt dat eenieder zichzelf kan zijn en daardoor zijn werk optimaal kan doen.” En over service gesproken: “Als je hier een ruimte huurt, streef ik er zoveel mogelijk naar dat de klant de locatie helemaal voor zichzelf heeft. En de maag moet ook goed gevuld zijn na een dagje La Tertulia. Dus is er, naar wens, een gepast middagmaal of avondeten.”

Relaxed
De ongedwongen sfeer binnen de groene omgeving werkt niet alleen rustgevend, maar zet volgens Tulia ook aan tot actie. “Vrijwel iedereen vindt het prettig om tussen de workshops of vergadering door een wandeling te maken in de boomgaard of in de mooie omgeving van de Maas”, besluit Tulia. “Iedereen is van harte welkom.”
Meer informatie over La Tertulia via www.la-tertulia.nu en/of op tel. 06-30177757.
Meer berichten