Open dagen bij 13 Fitland-vestigingen

  •   keer gelezen   Zakelijk
MILL/GENNEP - Fitland houdt van zaterdag 25 tot en met donderdag 30 augustus Open Dagen. Dit om iedereen kennis te laten maken met tal van sportmogelijkheden. Bij dertien vestigingen van de Fitland-groep staan de deuren op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 13.00 uur open en van maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 21.00 uur. Deelnemende vestigingen van Fitland zijn: Boxmeer, Den Bosch, Deurne, Eindhoven (Olympia), Gemert, Gennep, Helmond, Kerkrade (d'r Pool), Mill, Oss, Uden, Veghel en Vlissingen.

[image=124502]

Tijdens deze Open Dagen staan medewerkers van Fitland klaar om te zien welke sportfaciliteiten het beste bij iemands persoonlijke belangstelling, situatie en doelen passen. "Daarna krijgt u uiteraard begeleiding bij het opzetten en uitvoeren van uw fitnessprogramma. Iedereen die tijdens de Open Dagen lid wordt van Fitland kan tot 1 januari 2013 gratis sporten", aldus Fitland.

RIP:60
Verder is er tijdens deze open Dagen een mogelijkheid tot kennismaking met een voor Europa nieuwe en unieke vorm van sport. RIP:60 staat bekend om haar revolutionair draaiende flexibele nylon banden. Deze banden herintroduceren oude bewegingen en vecht tegen verslapping van de spieren. Het systeem is geschikt voor beginners, gevorderden maar ook voor de sporters met een getrainde spierkracht en conditie. Een grotere hoek van het lichaam geeft namelijk een hogere intensiteit, terwijl een kleinere hoek de training lichter maakt. RIP:60 is in schrift bijna niet te omschrijven, en kan dus als beste zelf worden ervaren tijdens een van de open dagen.
Meer informatie over de mogelijkheden bij Fitland? Kijk dan op www.fitland.nl/opendagen. Daar is ook een overzicht van alle deelnemende vestigingen te vinden.
Meer berichten