Twister: mode met een maatje meer

  •   keer gelezen   Zakelijk
MOOK - Young trendy womenswear. Het prijkt op de ramen aan de Rijksweg 106 in Mook waar Karin Bullens vrijdag haar modezaak Twister opent.

Twister Mook is de derde vestiging van Twister, een merk dat zich met name toespitst op vrouwen met een maatje meer. “Het gaat om jonge trendy kleding van goede kwaliteit die jarenlang mee gaan”, zegt Karin Bullens, die al jarenlang werkzaam is in de modebranche. Volgens haar onderscheidt Twister zich van andere aanbieders van grote-maten-mode door de exclusiviteit. “En toch is de collectie betaalbaar. Daarbij weet Twister perfect wat de moeilijke punten zijn voor vrouwen met grote maten. Ik zelf geef graag persoonlijk en eerlijk advies. Ik zal nooit zeggen dat iets mooi staat om maar te verkopen. Ik wil graag dat mensen zich hier thuis voelen. De koffie staat klaar en er is volop gratis parkeergelegenheid. Ik kijk er naar uit mensen met een passende outfit blij te maken.
Bij Twister Mook kunnen vrouwen terecht voor mode in de maten 38 tot en met 60. Behalve een uitgebreide collectie zijn ook tassen en asccesoires te koop. Op korte termijn wil Karin ook starten met de verkoop van laarzen met een wijde schacht. De opening op vrijdag gaat gepaard met een hapje en drankje en is voor iedereen te bezoeken. Tijdens de openingsweek is er voor iedereen een aardige attentie bij een aankoop en tot en met eind maart is er voor iedereen die voor 75 euro of meer besteedt een korting van 15 euro. Openingstijden: di-do: 10-17.30 uur, vr: 10-20 uur en za van 10-17 uur. Tel: 024-73770191.

[image=163845]
Meer berichten