Website met unieke meerwaarde

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - De ondernemersvereniging van Boxmeer (COB) heeft vanaf vandaag (dinsdag) een website met ongekende mogelijkheden voor haar ondernemers en het winkelend publiek: www.hallo-boxmeer.nl.

[image=171420]

Voorbeelden van speciale thema-acties die er in Boxmeer aan zitten te komen, diverse aantrekkelijke aanbiedingen van verschillende winkeliers en informatie over de koopzondagen, de site geeft volledige informatie over wat er in het koopcentrum Boxmeer te doen is. Ook heeft elke ondernemer ‘een eigen etalage’ met informatie over het bedrijf, producten of diensten.

Uniek
“Het meest bijzonder van de site is dat we de sociale media hebben weten te integreren”, legt Corn Zelten uit van het gelijknamige reclamebureau. Samen met Cybox Internet en Communicatie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de site. “Als een ondernemer namelijk een bericht plaatst op bijvoorbeeld Twitter, dan verschijnt de inhoud ook op een streamer op hallo-boxmeer.nl.
Bovendien kunnen de COB-leden persberichten plaatsen op de site, die de media dan weer op kunnen pakken. Zo kan een ondernemer bijvoorbeeld een opening bekend maken of jubileumacties. “Dat is de unieke meerwaarde van deze site en we hopen dan ook dat ieder COB-lid daar gebruik van gaat maken”, zegt Zelten.

Samenwerking
Als geste heeft de COB de website cadeau gekregen van Corn Zelten Reclame en Cybox Internet en Communicatie Boxmeer. “Zelf zijn we Boxmeerse ondernemers die in meerdere projecten samenwerken”, zegt Zelten. “Wat is dan een mooier symbool om de COB, die ook staat voor samenwerking onder ondernemers in Boxmeer, bij hun start een warm hart toe te dragen door deze site te schenken.”

Modeweekend
Het eerste themaweekend van de COB is Fashion Weekend Boxmeer op 2 en 3 april. Er is een speciale modekoopzondag. Er zijn dan diverse aanbiedingen en ondernemersacties op het gebied van mode. Zo komen er op zondag in alle straten in het centrum rode lopers te liggen en wordt Boxmeer één grote modeshow. Ook zullen de ondernemers goodybags uitreiken aan het winkelpubliek.
Meer berichten