Nieuw zelftankstation in Mill

  •   keer gelezen   Zakelijk
MILL – Vlak voor de jaarwisseling is aan de Langenboomseweg 56a in Mill een fonkelnieuw Esso zelftankstation in gebruik genomen.

Het Esso tankstation, dat sinds de jaarwisseling het huidige Tinq-zelftankstation bij Autocenter Vloet vervangt, wordt in samenwerking met dit autobedrijf geëxploiteerd door Vissers Olie B.V. uit Horst. Na Gassel, dat in april 2009 werd geopend, is Mill de tweede zelftanklocatie in het Land van Cuijk. Bij het nieuwe tankstation kunnen klanten benzine, diesolie, gasolie rood en de brandstofbesparende Energy Supreme (premium benzine) van Esso tanken. Particuliere vaste klanten kunnen bij Vloet een Vissers Voordeelpas ontvangen.
De openingsactie start vrijdag 8 januari en duurt tot zondag 14 februari. Tijdens deze periode wordt zowel bij het Esso zelftankstation in Mill als in Gassel een fikse korting gegeven op Euro 95, diesel en Energie Supreme. Tot 1 februari ontvangt iedere klant die minimaal 25 liter tankt een kortingsbon voor een bos bloemen bij The Florist in Mill of De Lavendel in Grave.

[image=124290]
Meer berichten