Nieuwe eigenaren Graafs caravancenter

  •   keer gelezen   Zakelijk
GRAVE - Op zoek naar een nieuwe of (jong) gebruikte caravan of vouwwagen, kampeerartikelen of caravanaccessoires? Dan is een bezoek aan Caravan Center Grave zeker de moeite waard.

Al decennialang is Caravan Center Grave aan de Arnoud van Gelderweg 103 in Grave een gerenomeerde naam in de regio, sinds deze maand gerund door Gennepenaren Rob Peters en Arno Builtjes. “We willen op dezelfde voet verder gaan als onze voorganger, kwaliteit leveren voor een goede prijs, in een gemoedelijke sfeer”, zegt Rob. Daarnaast wil het duo meer de nadruk gaan leggen op onderhoud en reparatie. “Ook hier geldt dat de prijzen scherp zijn”, stelt Arno. Uitbreidingsplannen zijn er verder met betrekking tot skiboxen, bagagewagens en winterbanden.
In de ruime showroom en op het buitenterrein is een diverse verscheidenheid aan nieuwe en (jong) gebruikte caravans van onder meer Knaus, Fendt, Chateau, Home Car en Caravelair van verschillende bouwjaren en prijsklassen te vinden. Wat betreft kampeerartikelen en accessoires doet Caravan Center Grave niet onder voor de grote warenhuizen. “Wat wij extra te bieden hebben, is dat we kwaliteit en een scherpe prijs koppelen aan een gemoedelijke sfeer en deskundig advies. De koffie staat altijd klaar.”
Op tweede paasdag is Caravan Center Grave geopend. Die dag zijn alle Crespo-stoelen in de aanbieding van 69,95 euro voor 54,95 euro en bij aankoop van een caravan een gratis fietsenrek of waardebon van 100 euro. Info: www.caravancentergrave.nl.

[image=133191]
Meer berichten