Freedom Motors: unieke rolstoelauto's

  •   keer gelezen   Zakelijk
VORTUM-MULLEM - Al zo’n zes jaar lang past Freedom Motors uit Vortum-Mullem voertuigen aan om ze geschikt te maken voor rolstoelvervoer. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij de trefwoorden.

Freedom Motors produceert en verkoopt rolstoelauto’s met bodemverlaging, maar ook rolstoelbussen met elektrische rolstoelliften of oprijplaten. Ook speciale aanpassingen voor het vervoer van een scootmobiel of lege rolstoel zoals takel- en kofferbakliften en de volautomatische Lift&Go scootmobiellift en individuele aanpassingen worden toegepast. “Ik denk dat Freedom Motors wat betreft afwerking en uitstraling uniek te noemen is in Nederland”, zegt directeur Pieter van Mullekom. “Temeer omdat wij als enige een unieke panoramagarantie bieden. Dit houdt in dat de rolstoelgebruiker prettig naar buiten kan kijken, zonder dat hiervoor het dak verhoogd moet worden.

[image=134006]

Freedom Motors kan zowel nieuwe als gebruikte auto’s compleet met aanpassingen leveren en een eigen auto naar wens en op maat aanpassen. Van de nieuwe modellen zijn de nieuwe KIA Soulen de Fiat Doblo in het oog springend. De zuinige, kleine KIA en de wat grotere, maar qua prijs aantrekkelijke Fiat zijn met de zogenoemde ‘Freedom Van’ ideale rolstoelauto’s.
Een ander bijzonder aspect bij het bedrijf is de garantie: in tegenstelling tot de concurrentie (vaak 1 jaar garantie) biedt Freedom Motors drie jaar garantie op de bij hen aangeschafte aanpassing.
Meer info: 0485-561120 of www.freedommotors.nl.
Meer berichten