Loungen en shoppen in De Pastorie

  •   keer gelezen   Zakelijk
SINT-OEDENRODE - Damesmodezaak annex brasserie De Pastorie in het centrum van Sint-Oedenrode is uitgebreid met een exclusieve nieuwe ruimte. Onlangs openden Hans, Marjon en Romy Peijen Het Koetshuis: voor lunches, borrels én – uiteraard - fashionshows.

[image=135914]

“Heerlijk loungen in een grootstedelijke ambiance,” zo vat eigenaar Hans Peijen de uitstraling samen van het nieuwe Koetshuis, dat de afgelopen maanden achter het eeuwenoude pand verrees. “Het innovatieve interieur met zijn extreem hoge banken, gestoffeerd in leder en stof in diverse kleuren, sluit prima aan bij de monumentale sfeer van de voormalige pastorie,” laat Feijen weten: “Blikvangers zijn de vijf grote eigentijdse kroonluchters. De glazen overkapping schept een behaaglijke atmosfeer, terwijl de gasten toch het buitengevoel hebben.”
Het Koetshuis geeft daardoor een extra dimensie aan De Pastorie. Naast borrel, lunch of diner, leent de ambiance zich uitstekend voor bedrijfsborrels, feestjes, vergaderingen, high tea’s en – hoe kan het anders - fashionshows.
Ter gelegenheid van de opening van Het Koetshuis is ook de vernieuwde modezaak voor publiek geopend. Uiteraard met de zomercollectie voor 2010, met topmerken als Dolce & Gabbana, Valentino en Roberto avalli.
De Pastorie en Het Koetshuis hebben daarmee een grootstedelijke uitstraling, besluit Feijen: “Het heeft de allure van grote modesteden als Milaan en Barcelona.”
Meer informatie op www.pastorie.nl.

[image=135915]
Meer berichten