Koninginnedag bij Fixet in Cuijk

  •   keer gelezen   Zakelijk
CUIJK - Koninginnedag wordt dit jaar bij Fixet - Life & Garden in Cuijk groots gevierd. Er zijn op vrijdag 30 april tal van activiteiten voor jong en oud.

Voor de kinderen is er tussen 10.00 en 16.00 uur een heuse kinderrommelmarkt. Kinderen kunnen hun oude speelgoed of boeken hier verkopen. Opgeven hiervoor kan bij Fixet in Cuijk. Tevens is er een kleurwedstrijd met als hoofdprijs een trampoline. Kinderen die de kleurplaat niet op school hebben ontvangen, kunnen deze afhalen bij Fixet. Iedereen die de kleurplaat op 30 april inlevert, ontvangt een suikerspin. Voor de kleintjes valt er nog meer te genieten: er is een draaimolen, springkussen en dj Randy is aanwezig met zijn discoshow.
Ook voor de wat ouderen is een bezoekje op Koninginnedag aan Fixet de moeite waard. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen met het Rad van Fortuin, speciale aantrekkelijke Koninginnedag-aanbiedingen en zijn er demonstraties van de Weber-barbecues (de bolvormige gesloten barbecues). De gazonspecialist van ECOstyle is vanaf 10.00 uur aanwezig om alle vragen op het gebied van gazonnen te beantwoorden. Bezoekers kunnen een bodemmonster uit de tuin meenemen, waarna gratis getest wordt hoe de tuingrond ervoor staat. Als basis voor het gazonadvies op deze dag wordt gewerkt met het ECOstyle 7-Stappenplan.
Fixet is gevestigd aan de Lange Beijerd 20 in Cuijk. Tel: 0485-312939.

[image=136344]
Meer berichten