Rabo StartersCafé opnieuw geslaagd

  •   keer gelezen   Zakelijk
Boxmeer - Voor startende en potentiële startende ondernemers organiseerde Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen in samenwerking met gemeente Boxmeer op dinsdag 7 december het Rabo StartersCafé.

Het StartersCafé past in de maatschappelijke betrokkenheid en het coöperatief gedachtegoed van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Teamleider bedrijvenadvies Edward Smedts opende deze avond en geeft daarbij aan dat de bank op deze manier een steentje bij draagt aan het bevorderen van de ondernemingsdynamiek in het werkgebied van Land van Cuijk & Maasduinen.

Rondleiding
Wethouder Jos de Graaf en communicatieadviseur Vincent Ronnes van gemeente Boxmeer zetten de avond voort door de ondernemers mee te nemen in de wereld van ondernemen in de regio van Boxmeer. Dit werd levendig gemaakt door een virtuele tour door de maquette van de HealthCampus en Sterckwijck. Een stellingendebat zorgde voor discussie over de rol van een gemeente voor ondernemers. Na de rondleiding door het nieuwe gemeentehuis van Boxmeer eindigde de ondernemers in het politiek Café waar er volop genetwerkt werd. Kortom een informatieve én informele avond voor ondernemers.

Opkomst
Met een opkomst van meer dan 85 deelnemers overtrof het wederom de verwachting van de Rabobank en vertrouwt er op dat het volgende StartersCafé minimaal weer een evenaring wordt en streeft naar nog een groter succes.

[image=157901]
Meer berichten