Inloopavond voor bedrijfsverzamelgebouw

  •   keer gelezen   Zakelijk
MILL – “Uit een peiling onder ondernemers in Mill bleek vorig jaar dat er een grote behoefte was aan bedrijfsruimte voor kleinschalige bedrijven. Daar steken wij nu op in met het initiatief voor het Bedrijfsverzamelgebouw Mill.”

Jos de Groot van Peters Projectontwikkeling in Schaijk, die zijn roots heeft in Mill, denkt dat het nieuwe gebouw in een behoefte voorziet. “Mill heeft een groot aantal ondernemers, dat een eigen ruimte zoekt. Die kunnen hier perfect terecht.” Goede voorbeelden hiervan noemt hij zzp’ers (timmerlieden, metselaars, stukadoors) en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (productie, handel, dienstverlening). “Het zijn allemaal hardwerkende mensen. Door hier in te stappen hebben ze een eigen ruimte. Bovendien bouwen ze ook iets op door in vastgoed te investeren.”
Op een terrein van 5000 m2, centraal op het bedrijvenpark Houtspoor, verrijst een hal met bedrijfsruimten in twee bouwlagen. De ruimten variëren in oppervlakte van 136 tot 416 m2. Ondernemers kunnen één ruimte nemen, maar bijvoorbeeld ook twee boven elkaar gelegen ruimten.

Verzamelgebouw
Bij de bouw kan ook rekening worden gehouden met persoonlijke wensen, bijvoorbeeld als een bedrijf beneden kantoor en boven een showroom of magazijn wil inrichten. “Er is ruimte voor maximaal 25 ondernemers maar in de praktijk zal het wel uitkomen op 15 à 20 bedrijven.” Peters Projectontwikkeling biedt de ruimtes in principe te koop aan, “maar huren kan ook”, zegt De Groot. De projectontwikkelaar streeft er naar vóór de bouwvak van 2011 te starten met de bouw.

Inloopavond
Ondernemers die belangstelling hebben om zich te vestigen in het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw, kunnen terecht op een inloopavond die op donderdag 9 december wordt gehouden. Behalve mensen van de projectontwikkelaar en de gemeente Mill, zijn er ook makelaars en specialisten van de bank aanwezig.
De inloopavond is vanaf 19.00 tot 21.00 uur in Grand Café het Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Voor meer informatie bel Peters Projectontwikkeling: (0486) 46 37 88.

[image=157727]
Meer berichten