Live Your Loft vordert gestaag

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - Aannemer Peter Peters uit Schaijk is sinds enkele weken voortvarend aan de slag met de realisatie van het ‘Live Your Loft’ appartementencomplex aan de Steenstraat in hartje Boxmeer.

Met dit nieuwbouwproject hebben jonge starters de mogelijkheid om op de woningmarkt een betaalbare woning te kopen. Maar de appartementen zijn natuurlijk net zo geschikt voor elke andere doelgroep.

Doorstroming
Het complex bevat vijfenveertig startersappartementen. Op de hoek van de Steenstraat en de Carmelietenstraat-oost, worden twaalf appartementen en drieendertig lofts (vrij indeelbare woningen) gebouwd. “Er is in Boxmeer de afgelopen jaren weinig gebouwd. Deze startersappartementen zijn dan ook erg welkom om de doorstroming op de Boxmeerse woningmarkt te vergroten”, geeft makelaar Marc Peters aan.
[image=150738]
Vaart erin
De gemeente Boxmeer heeft samen met Peters Projectontwikkeling Schaijk b.v. de afgelopen jaren hard gewerkt om de nieuwbouw van de startersappartementen mogelijk te maken. Nu de bouw is gestart zal de aannemer de bouw in rap tempo realiseren, zodat de kopers snel hun woning kunnen betrekken. De verwachting is dat in de zomer van 2011 alle appartementen in het complex opgeleverd zijn.
Meer berichten