Opening Welnessboot in Mill

  •   keer gelezen   Zakelijk
MILL- De Wellnessboot op het terrein van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill is vandaag officieel in gebruik genomen. In het weekend daarvoor hebben ruim 600 personen het wellnesscomplex uitgebreid getest en hun reacties doorgegeven. Nadat de afgelopen week alle reacties zijn verwerkt en de laatste werkzaamheden zijn afgerond, is de Wellnessboot klaar voor gebruik.

[image=146414]

Op de Wellnessboot zijn een Kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Maar ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met eucalyptusgeur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot. Relaxen kan op het terras, zonnedek en ligweide.
In de hele maand augustus geldt een speciale openingsaanbieding. Hierbij kunnen de eerste 10 personen die reageren met 2 personen gratis gebruikmaken van de Wellnessboot. Alle overige personen die reageren ontvangen een 2 voor de prijs van 1 actiebon. Stuur onder vermelding van “openingsactie” plus de naam van de media waar in u deze aanbieding heeft gelezen of gehoord naar info@wellnessboot.nl. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.Meer berichten