Saunaboot Mill opent deuren

  •   keer gelezen   Zakelijk
MILL - Fitland Mill heeft zijn services verder uitgebreid. Het eerste Nederlandse multifunctionele sportcentrum beschikt vanaf komend weekeinde over een luxueuze Wellnessboot.

Het unicum op wellnessgebied is vanaf zaterdag 31 juli geopend voor publiek. Afgelopen weekend monsterden zeshonderd mensen aan in het welvaartschip om proef te draaien. Aan de hand van hun bevindingen worden deze week de scherpe kantjes bijgewerkt. “Ik ben erg trots op deze wellnessboot. Gezien de inrichting en ligging is dit uniek in Nederland”, zegt Fitland-directeur Maarten van Kempen.
Bezoekers van het nieuwste op wellnessgebied baden in luxe. Het veertig meter metende schip heeft van allerhande sauna- en beautyfacititeiten aan boord. Zowel binnen als buiten zijn er legio saunacabines, van kleurensauna tot opgietsauna. Uniek is de panoramasauna. Vanaf het achterdek kijken bezoekers relaxend uit over de buitenbaden, het terras zonneweide en buitenbar. Tussendoor is het sfeer- en smaakvol genieten in een van de relaxruimtes, de bar of in het restaurant. Info: www.fitland.nl/saunaboot.

[image=146251]
Meer berichten